30.08.2023
„Am sa fiu sincera...” Cum si-a anuntat Diana Ballerini fiica ca a divortat de tatal acesteia? Ce reactie a avut Iris - FOTO

Diana Ballerini a plecat in Italia ca sa-si anunte fiica ca a divortat de tatal acesteia. Vezi in articolul de mai jos ce reactie a avut micuta Iris.

„Am sa fiu sincera, as fi vrut sa fie un pic altfel aceasta noutate, dar tatal ei nu a avut rabdare”, a dezvaluit Diana Ballerini.

Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii, destinatie de lux pentru luna de miere! Unde au evadat cei doi: „Unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vazut vreodata” - FOTO/VIDEO

„A fost ok, clar emotionant sa auzi ca de astazi vei avea doua case si mai multe cadouri. Eu am vrut altfel sa dau aceasta noutate, dar nu am fost lasata, omul avea graba. Asta e! Iris e un copil intelept si eu ma bucur enorm ca ea a inteles mesajul meu cand am ramas doar noi doua. Timpul le pune pe toate la loc, exact asa cum trebuie”, a mai adaugat femeia de afaceri.

Diana a publicat si cateva secvente cu Iris, unde cele doua se tin in brate. Iris si-a petrecut toata vara la bunici in Italia, iar acum s-a reintors acasa cu mama ei.

„Se pare ca vreau sa intru in joc”! Nicolle Trifan nu se opreste aici. Ce dezvaluiri a facut antrenoarea pe pagina sa de Instagram - FOTO

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Doina Sulac - fotografie rara alaturi de mama ei! Mesajul artistei pentru cea care i-a dat viata - FOTO

Articole din aceeasi categorie