24.07.2024
Atelier de creație, cină gastronomică sau o seară la teatru! Evenimentele la care poți merge în această săptămână - FOTO

În Chișinău, vara reprezintă o explozie de evenimente culturale și de divertisment care promit să încânte și să inspire. De la spectacole de teatru și show-uri de stand-up comedy, până la cine de autor și proiecții de filme premiate, organizatorii oferă o gamă variată de opțiuni pentru toate gusturile. Descoperă ce te așteaptă în această săptămână și bucură-te de serile de vară într-un mod unic!

Atelierul Cyber Security for Management

Atelierul „Cyber Security for Management” este un eveniment personalizat pentru profesioniștii dornici să elimine decalajul dintre expertiza tehnică și conducerea strategică. Dacă vrei să afli despre cele mai recente tendințe și provocări în peisajul securității cibernetice, să înțelegi cum să creezi și să aplici politici de securitate eficiente, dar și să construiești abilitățile necesare pentru a conduce organizația prin crize cibernetice mergi la Tekwill, vineri, pe 26 iunie, la ora 10:00. În calitate de vorbitor va fi Dinu Țurcanu, cu ani de experiență în spate.

A fost cerută în căsătorie după 6 ani de relație! Ce își amintește interpreta Gloria Gorceag despre acel moment: „Am primit un telefon de la soacra mea și...” - VIDEO

„Linia Solară” de Ivan Vîrîpaev

THEATRE on the ROOFTOP

Pe 25 iulie, la ora 20:00, dar și pe 26, la aceeași oră, poți descoperi experiența unui teatru la înălțime, în care peisajul urban și apusul de vară devin parte a decorului teatral. Iusty Art Gallery revine cu un nou spectacol marca THEATRE on the ROOFTOP!  „Linia Solară” de Ivan Vîrîpaev este o relatare expresivă a relației de cuplu adusă la absurditate totală, tulburătoare, dar în același timp terapeutică, o comedie în care se arată cum se poate ajunge la un rezultat pozitiv. 

Stand UP Show

Stand UP Show 26.07

Petreci zilele de vineri monoton? Mergi pe 26 iulie, la ora 19:30 la Stand UP Show, un spectacol de divertisment live și apreciază natura sa spontană și capacitatea de a reflecta și comenta asupra problemelor contemporane într-o manieră amuzantă.

Mult mai mult decât un detaliu estetic! 9 lucruri pe care probabil nu le știai despre sprâncene

Cină de autor „AROMELE VERII” cu Chef Alexei Dzidziguri

CINĂ DE AUTOR "AROMELE VERII" cu Chef ALEXEI DZIDZIGURI la BERD`S RESTAURANT

Încheie săptămâna frumos! Mergi vineri, 26 iulie, la o cină de autor deosebit de colorată și vibrantă în cadrul restaurantului BERD`S Arome Locale. Acest meniu a fost creat pentru o seară de răsfăț culinar unde oaspeții vor descoperi Moldova și generozitatea pamântului prin prisma gustului și a coloristicii. Mergi cu oamenii dragi la o masă, iar Purcari Wines va face cinste cu un pahar de vin select pentru fiecare poziție, muzica LIVE va adăuga bună dispoziție, iar Chef Alexei te va ghida într-o călătorie gastronomică în stil Fine Dining.

Alive in Mo... 26 Iulie

Alive in Mo... 26 Iulie

Vineri, la ora 19:00, poți merge la filmul autohton care a câștigat Premiul Publicului în cadrul Festivalului Filmului European de la București. „Alive in Mo...”, va fi difuzat la Teatrul Radical și este un film despre cât de departe poate merge un om pentru a-și urma visurile și a face ce este corect. Grăbește-te să cumperi bilete pentru că intrarea este doar în baza rezervărilor!

Articole din aceeasi categorie