24.07.2024
A fost cerută în căsătorie după 6 ani de relație! Ce își amintește interpreta Gloria Gorceag despre acel moment: „Am primit un telefon de la soacra mea și...” - VIDEO

Soțul Gloriei Gorceag a făcut pasul cel mare după 6 ani de relație și astfel, în 2016, a cerut-o de soție. Interpreta a povestit despre evenimentul important din viața ei, în platoul emisiunii Gusturile se Discută.

Soțul Gloriei Gorceag a știut de la prima întâlnire că aceasta este aleasa inimii lui. Interpreta a povestit:„Când am ieșit prima dată la întâlnire cu soțul meu, nu am ieșit cu gândul că mă mărit cu omul acesta, dar el mi-a spus atunci că: „Tu vei fi soția mea”. Iar după aia s-a legat totul foarte organic, frumos și rapid”.

Mult mai mult decât un detaliu estetic! 9 lucruri pe care probabil nu le știai despre sprâncene

După doi ani de relație, Vitalie a decis să o ceară în căsătorie pe Gloria, dar cei doi s-au certat chiar înainte de pasul cel mare:„După doi ani, noi ne-am dus la Istanbul și el a planificat acolo cererea în căsătorie, dar noi ne-am certat și în avion înapoi eram pe locuri separate. Când am ajuns acasă mi-a spus că dacă aveam gura mai mică avea să am inelul pe mână”.

Cerere în căsătorie desprinsă din povești! Stela Botez a fost cerută de soție după patru luni de relație, cu un inel croșetat: „Eu i-am dat răspunsul prin SMS” - VIDEO

„Iar cererea propriu-zisă a fost după șase ani, de ziua mea, Vitalie mi-a organizat o petrecere cu toți prietenii. Ideea a fost că trebuia să fie surpriză, dar eu l-am bănuit tot timpul și când stăteam la masă cu toții, am primit un telefon de la soacra mea și mi-a zis atunci: <<Astăzi Vitalie te cere>>”, a menționat Gloria.

Gloria Gorceag este o interpretă și prezentatoare din Republica Moldova. Ea și Vitalie Catana s-au căsătorit în luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit părinții lui Leo un an mai târziu, iar în anul 2021 au adus pe lume și cel de al doilea copilaș pe nume Oliver.

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/gloriagorceag

Articole din aceeasi categorie