25.08.2023
„Atat de mult vreau sa te vad...”! Anastasia Nichita - mesaj emotionant dedicat fratelui sau care nu mai este in viata - FOTO

De 4 ani Anastasia Nichita nu-l mai are alaturi pe fratele sau. Luptatoarea a publicat un mesaj de ziua acestuia alaturi de o fotografie.

Anastasia Nichita a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu fratele sau alaturi de un mesaj emotionant:„Sunt deja 4 ani de cand nu mai esti printre noi. Atat de mult as vrea sa te vad, sa te cuprind, sa iti spun atatea. Iti multumesc ca imi dai puteri si ma faci sa fiu puternica. Imi lipsesti, scumpul meu frate”.

Noi detalii despre starea de sanatate a Iulianei Beregoi! Ce a povestit interpreta dupa internarea in spital - FOTO/VIDEO

Intr-un interviu, luptatoarea a dezvaluit ca avea o relatie foarte apropiata cu fratele sau. El era cel care o sustinea mereu si era mandru de reusitele acesteia.

Nicoleta Bezer - dezvaluiri sincere pe social media: „Ar insemna sa ma mint singura pe mine daca as zice ca...” - FOTO

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

Articole din aceeasi categorie