21.06.2022
Are o noua relatie de dragoste! Ce se stie despre iubitul lui Khloe Kardashian

Conform Mail Online acum Chloe isi lasa in sfarsit trecutul in urma. Vedeta in varsta de 37 de ani este fericita pentru ca este intr-o noua relatie.

Revista Mail Online sustine ca persoana cu care se intalneste Khloe este un investitor cu care a facut cunostinta prin intermediul surorii sale, Kim Kardashian, in urma cu cateva saptamani.

Surpriza dubla pentru telespectatori! Vezi alaturi de cine a aparut Irina Rimes, in calitate de antrenor, la Vocea Romaniei: „Se cere inca un scaun dublu” - FOTO

De asemenea, Daily Mail a mai confirmat, gratie unor surse apropiate vedetei ca acesta nu a mai vorbit cu fostul ei, Tristan din luna decembrie a anului trecut. Potrivit unei surse, Khloe „se simte foarte bine cu noul ei iubit misterios”.

Khloe Kardashian si Tristan Thompson s-au despartit in 2019 din cauza numeroaselor tradari din partea lui. Cuplul are un copil impreuna pe nume True Thompson.

Katy Black a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de arhiva adorabila! Vezi cine seamana mai mult cu ea, Eugen sau Simon - FOTO

Khloe Kardashian este o personalitate americana de televiziune si femeie de afaceri. 

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondiala a Refugiatilor. Mesajul postat de actrita pe retelele sociale

Articole din aceeasi categorie