05.03.2024
Asteptari vs Realitatea! Vasile Macovei arata partea mai putin stiuta a insulei Bali - FOTO/VIDEO

Chiar daca insula Bali este adesea admirata pentru peisajele sale spectaculoase si cultura bogata, exista si o latura mai putin cunoscuta a ei. Despre acest lucru a povestit interpretul Vasile Macovei, care deja de o luna traieste acolo alaturi de sotia lui, Vlada.

Pe social media, Macovei a mentionat: „Astazi cat o sa calatorim o sa va arat putin din realitatea din Bali. Urmariti si o sa vedeti nu doar imaginile frumoase care se posteaza pe retelele de socializare”.

„Des vezi asa priveliste”, a notat interpretul in descrierea unui video in care se pot observa deseurile ce se intalnesc pe marginea strazilor din Bali.

Un altfel de 8 martie pentru Ella Chistol! Unde si alaturi de cine va sarbatori in acest an - VIDEO

Totodata, interpretul a povestit ca acolo se vinde carne fara a se respecta cerintele sanitaro-igienice.

Natalia Duminica a fost ceruta in casatorie dupa 9 ani de relatie, dar nunta nu a mai avut loc: „Am spus „DA” din bun simt” - VIDEO

Ajuns la vila unde s-a cazat, Vasile a adaugat: „Deci, am ajuns acasa. Frumos, tot frumos, asa va arata toti. Da, nu neg faptul asta, ca-i bine, ca-i interesant, dar sa va arat si partea cealalta. Ca sa intelegeti, aici e frumos, dar uitati-va in partea asta. Asa este tot Bali-ul asta”.

Vasile Macovei - noi detalii despre starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali

Aflat pe insula Bali, interpretul Vasile Macovei a vorbit pe Instagram despre starea de sanatate a tinerei care a fost implicata in tragicul accident care a avut loc in luna februarie.

„Am inteles ca se simte mai bine, multe detalii nu conosc. Cu siguranta vor mai fi multe detalii atunci cand ea va fi externata din spital. Stiu ca trebuie sa vina parintii ei sa o duca in alta tara, in alt spital”, a explicat Macovei.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut dupa ce a participat in cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, primul sezon, unde s-a clasificat pe locul 2. Acesta locuieste la moment in Marea Britanie.

Articole din aceeasi categorie