28.09.2023
Slabeste sanatos si non-invaziv cu aparatele de remodelare corporala BTL! Afla mai multe despre acestea de la Maria Tryfonova, medic dermatolog - VIDEO

Cele mai populare aparate de remodelare corporala printre vedetele de la Hollywood, BTL, sunt acum accesibile si la Chisinau. Synergy Medical Center a prezentat noile tehnologii publicului larg in cadrul unui eveniment la care a demonstrat cum poate fi modificata silueta cu ajutorul acestor aparate. Mai multe despre procedurile de remodelare corporala, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Tineretea si frumusetea va salva aceasta lume, crede medicul dermatolog, Maria Tryfonova. Un instrument in acest sens este complexul de proceduri oferite de aparatele de remodelare corporala BTL, deja accesibile si intr-un salon din Chisinau. „Pentru prima data vom vorbi la Chisinau despre o tehnologie unica, este vorba deste BTL. Este un complex de aparate care sunt extrem de populare in toata lumea”, a mentionat Maria Tryfonova, medic dermatolog.

Cu aceasta ocazie a fost organizat un eveniment de prezentare a noilor tehnologii si astfel, intr-un anturaj relaxant, invitatii au aflat informatii utile cu privire la procedurile de remodelare corporala. Mai mult, au avut ocazia sa vada cum functioneaza acestea.

Aparatele de ultima generatie lupta cu cele mai raspandite probleme legate de aspectul fizic, fara ajutorul chirurgiei.Synergy Studio prezinta 3 cele mai bune exemplare de la compania BTL...”, a spus Maria Tryfonova, medic dermatolog.

Pentru un rezultat bun, este recomandat sa efectuam procedurile in complex. „Ideal este ca aceste 3 aparate sa fie combinate. Anume aceste tehnologii ofera posibilitatea de a scapa de kilogramele in plus, de a scapa de centimetrii in plus”, a povestit medicul dermatolog.

Mai mult, specialistii recomanda aceste proceduri in cazul in care va doriti un posterior bombat.

Procedurile de remodelare corporala BTL au doar cateva contraindicatii. „Nu recomadam procedura femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Recomandam aceasta procedura si barbatilor”, a explicat Maria Tryfonova.

Clientele care au reusit sa incerce aceaste proceduri au ramas uimite de rezultat, chiar dupa primele sedinte. „Pentru prima data am fost la aceasta procedura, mi-a placut extrem de mult. Diferenta cred ca ati vazut-o deja toti, inclusiv eu. Dureri nu sunt, ma simt foarte bine si a-si mai face aceasta procedura”, a spus Alexandrina Buzu, clienta.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie