28.09.2023
Le-a fost asigurat un viitor mai bun! O femeie care cersea cu fiica sa in brate a primit o casa. Svetlana Sainsus, fondatoarea caritate.md: „Sunt mandra ca am asa oameni in comunitatea mea” - FOTO

Svetlana Sainsus a reusit impreuna cu donatorii platformei „Caritate.md” sa schimbe peste noapte, destinul unei femei care cersea pe strada cu fetita ei bolnava. 

Dupa mesajul postat pe pagina Svetlanei Sainsus, destinul fetitei Sabrina si a mamei Elena in doar cateva ore, a fost schimbat.

In 5 zile, moldovenii din tara, cat si de peste hotarele tarii au reusit sa colecteze 764.000 lei. Din acesti bani, familia a reusit sa isi procure casa si sa o asigure cu tot necesarul, iar casa procurata a fost scrisa pe numele fetitei, Sabrina.

„Ieri cersind in strada cu copilul bolnav, traind in conditii mizere fara apa si nici o comoditate, astazi Sabrinica face pentru prima data baie adevarata, mama in sfarsit poate spala o haina la masina de spalat si se bucura ca un copil de un veceu in casa, TV, aragaz. Lucruri banale de care noi ne bucuram zi de zi, dar ea nici nu indraznea sa viseze”, a mentionat Svetlana Sainsus, cofondatoarea platformei „Caritate.md”.

Totodata, Svetlana a mentionat ca este mandra de comunitatea ei care a reusit sa se mobilizeze intr-un timp scurt. „Sunt mandra ca am asa oameni in comunitatea mea. Da, noi moldovenii suntem poate dezamagiti, pe alocuri inraiti, suparati de multe situatii din tara noastra, dar niciodata, absolut niciodata nu am pierdut omul si bunatatea din noi”, cu emotii de fericire si implinire a povestit Svetlana Sainsus care a reusit sa mobilizeze mii de oameni pentru micuta Sabrina si mama ei.

Articole din aceeasi categorie