14.05.2022
Asa ceva nu vezi in fiecare zi! Zdob si Zdub si Fratii Advahov au organizat un concert live la bordul unui avion. Pasagerii au ramas impresionati: „Meritati sa castigati..” - VIDEO

In acest an, Republica Moldova este prezentata la Eurovision 2022 de catre renumita trupa rock, Zdob si Zdub si formatia fratii Advahov, care au mers la Torino pentru a ne promova tara si traditiile. 

Acestia se pare ca au ales un loc mai putin previzibil pentru o repetitie inainte de concert si au sustinut un adevarat spectacol la bordul avionului cu care au calatorit.

Desi ar parea ca abia atinge majoratul, Valeria Lungu a implinit de fapt 28 de ani! Frumoasa moldoveanca a postat primele poze cu noul sau iubit chiar din Maldive. Cum au reactionat internautii - FOTO/VIDEO

Zdubii si fratii Advahov au mers de-a lungul avionului in timp ce cantau, iar pasagerii au ramas de-a dreptul impresionati.

Fiecare dintre acestia si-au scot telefoanele si au filmat frumoasa surpriza.

In prima semifinala a „Eurovision Song Contest 2022”, Moldova a ridicat publicul in picioare si a facut mare veselie. Artistii au reusit sa intre in finala concursului, care va avea loc pe data de 14 mai, cu numarul 19.

Diana Ballerini - ingrijorata de starea sa de sanatate! Femeia de afaceri a fost surprinsa la spital, dar chiar si asa, aceasta a ramas pozitiva si a actionat intr-un mare fel. Ce decizie a luat: „Nu mor caii cand vor cainii” - VIDEO

Alaturi de Republica Moldova, in finala care va avea loc sambata, 14 mai, s-au calificat: Ucraina, Elvetia, Armenia, Islanda, Lituania, Portugalia, Norvegia, Grecia si Olanda.

Video-ul a fost distribuit in masa pe retelele de socializare, iar comentariile pozitive si de admiratie au fost la ordinea zilei: „Bravo, meritati sa castigati!/ Sunteti atat de talentati” , sunt doar cateva dintre parerile expuse de internauti.

Articole din aceeasi categorie