13.11.2022
Eminem, aparitie rara in public alaturi de fiica sa. Cum arata Hailie in varsta de 26 de ani - FOTO

Eminem a fost inclus in Rock & Roll Hall of Fame, iar la repetiile pentru acest eveniment el a fost vazut alaturi de fata sa, Hailie.

Eminem a fost vazut la o iesire rara cu fiica sa, Hailie, la repetitiile pentru ceremonia „Rock and Roll Hall of Fame”, din Los Angeles.

Starul in varsta de 50 de ani si fata sa de 26 de ani au fost fotografiati in timp ce isi faceau drum spre culisele evenimentului.

Valeria Lungu nu poate trece peste despartirea de fostul iubit. Ce declaratii a facut bloggerita

Eminem si mama sa

Marshall Mathers, in varsta de 50 de ani, si Debbie (67 de ani) au avut o relatie tensionata de cand artistul a devenit faimos in urma cu peste 25 de ani. Acum, femeia i-a transmis un mesaj special, pe retelele sociale.

„Marshall, nu as putea lasa aceasta zi sa treaca fara sa te felicit pentru includerea ta in Hall of Fame”.  „Te iubesc foarte mult. Stiam ca vei ajunge acolo. A fost o calatorie lunga. Sunt foarte, foarte mandra de tine.”

Moldoveanca Valeria Marcu si romanca Andra Botez, un battle memorabil la Vocea Romaniei! Antrenorii le-au aplaudat in picioare - VIDEO

Debbie l-a nascut pe Eminem pe cand ea avea doar 18 ani. Tatal sau l-a abandonat la scurt timp.

Rapperul a facut referire la mama sa pe piesa „My Name Is” de pe albumul din 1999 „The Slim Shady”. In versurile cantecului, el a sustinut ca aceasta s-a drogat mai mult decat el. Debbie l-a dat in judecata pentru defaimare, pentru $11 milioane.

Articole din aceeasi categorie