10.07.2024
„Artistul e ușa pentru public”! Olga Verbițchi, despre egoismul în rândul artiștilor, dar și ce mesaj transmite oamenilor prin intermediul melodiilor ei - VIDEO

Invitată la podcastul „Youth MediaHub”, Olga Verbițchi a povestit despre fenomenului egoismului în rândul artiștilor, despre cât e de greu să fii mulțumit în domeniul artei, dar și ce mesaj vrea să transmită oamenilor prin intermediul muzicii. 

Un artist nu poate fi egoist, pentru că el își dedică toată viața muzicii și scenei, consideră Olga. „Artistul e ușa pentru public, e imposibil să fii egoist pentru că tu îți dedici întreaga viață. Sacrificiul pe care noi îl facem ca oameni de artă nu are cum să fie pus în aceeași oală cu egoismul, din contra, oamenii sunt egoiști. Inconștient, oamenii sunt egoiști la nivel spiritual, ei cer și își doresc din noi chestiile astea”, a explicat interpreta Olga Verbițchi.

„De fapt, depinde de artiști, sunt cazuri în care poate fi combinat artistul cu egoismul”, a adăugat invitata. 

Jay Worth a ajuns la Chișinău! Cum a fost întâmpinat cunoscutul creator de efecte vizuale de la Hollywood: „Îl așteptăm să revină, poate deja pentru a participa la crearea unei noi capodopere cinematografice” - FOTO

Olga a spus că un artist se mulțumește foarte greu cu ceea ce face: „Artistul poate fi mulțumit foarte, foarte greu, nu te saturi niciodată de artă, eu consider că asta e o lume interioară spirituală foarte vastă, care nu are nicio margine, de asta nu ai cum să te mulțumești niciodată cu toată arta”.

Interpreta își dorește ca prin muzică să fie alături de poveștile dramatice ale oamenilor, să-i susțină și să le arate că nu sunt singuri. „Prin muzica mea vreau să le spun că nu sunt singuri, eu o să vorbesc despre tot în muzica mea, pentru că știu că sunt oameni care trec prin lucrurile astea și ei nu pot să vorbească, eu primesc foarte des mesaje”.

„Noi slăbim în somn”! Iată explicația Taniei Goncear, influencerița care a reușit să dea jos 50 de kilograme - VIDEO

„Am primit mesaje de la oameni care erau gata să ia o decizie greșită, e foarte greu pentru mine, eu sunt foarte empatică, citesc mesajele și îmi dau seama că am fost și eu acolo. Trebuie să fii atent la ce scrii înapoi, pentru că un cuvânt greșit și gata, omul s-a dus. Eu am ales să mă pun în așa situații, de asta eu tot timpul spun că sunt deschisă pentru oameni”, a adăugat Olga.

Viața pe care a trăit-o a determinat-o să cânte despre suferință. „Eu în melodiile mele nu am o structură după care scriu, eu generalizez în așa fel, încât oamenii să-mi spună că ei asta au simțit. Eu toată viața am trecut prin depresie și acum nu pot să cânt despre soare și lanuri cu lavandă” .

Olga Verbitchi este o interpretă din Republica Moldova. Tânăra a câștigat concursul de talente muzicale din România, X Factor, în anul 2016, iar la moment colaborează cu casa de discuri „Versus Artist”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ olgaverbitchiofficial

Articole din aceeasi categorie