02.03.2022
Nastya Ivleeva a venit cu o reactie referitor la razboiul din Ucraina: „Oamenii mor in Ucraina, soldatii nostri mor, orasele sunt distruse”

Renumita bloggerita Nastya Ivleeva a comentat situatia din Ucraina si a indemnat poporul rus sa rezolve acest conflict printr-o cale pasnica.

„Prieteni, voi stiti cat de departe sunt eu de politica si ca mereu incerc sa evit astfel de subiecte, pentru ca nu sunt puternica in acest domeniu si cred ca retelele mele de socializare trebuie sa aduca pace, ci nu sa imparta oamenii in doua tabere. Eu am dorit mereu si acum tot imi doresc sa apar aici cu un continut distractiv, care ii va uni pe toti. 

Anume pentru faptul ca eu sunt pacifista, astazi eu vreau sa imi spun parerea referitor la acest conflict. 

Noi suntem martorii unei adevarate catastrofe. In Ucraina mor oameni, sunt distruse orase intregi, mor soldatii nostri, multi dintre care sunt inca foarte tineri. De asemenea, exista si un razboi informational, in care noi, oamenii simpli, nu putem gasi adevarul. Exista un razboi civil de informare in care noi, oamenii obisnuiti, ne blestemam, ne amenintam si ne uram.

Sean Penn a mers kilometri pe jos, prin Ucraina. Ce necaz a patit actorul

Am asteptat cu nerabdare negocierile, care s-au dovedit a fi doar primul pas dintr-un lant de acorduri complexe, la care sper ca ambele parti vor sa ajunga.

In acest sens, vreau acum sa ma adresez deschis conducerii tarii mele.

Va indemn sa faceti din a doua runda de negocieri incheierea ostilitatilor, va indemn sa ajungeti la un acord, va indemn sa ajungeti la acele compromisuri care vor opri pierderea de vieti omenesti. Va indemn sa va opriti.

Spun asta, Nastya Ivleeva, un om al lumii, un cetatean al Federatiei Ruse, un patriot al tarii mele”, a scris vedeta.

Articole din aceeasi categorie