29.05.2023
Artistii nostri ne duc faima peste hotarele tarii! Naista Adriana Babin a cantat la Londra alaturi de Irina Rimes si Surorile Osoianu: „A fost o prima experienta pentru mine sa cant altceva decat muzica folclorica” - VIDEO

Recent, Adriana Babin a cantat la nai pe o scena din Londra, alaturi de Irina Rimes si Surorile Osoianu. Ce emotii a avut naista, dar si cat de mult ii place rolul de sotie in viata de familie, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Nu stiu ce sa va zic de concert decat ca a fost unul de milioane. A fost o prima experienta pentru mine sa cant altceva decat muzica folclorica sau muzica clasica. Stilul Irinei e un folk-rock-pop. O combinatie de mai multe stiluri. Am avut un moment de deschidere de aproximativ 20 de minute. Si desigur, faimoasele „Ielele” cu Irina Rimes si Surorile Osoianu.”, a mentionat Adriana Babin.

Intrebata cum au decurs repetiile, naista a raspuns: „Am reusit chiar 5 minute inainte sa inceapa spectacolul. Am fost cu totii prinsi in timp pentru ca Irina mai avuse inca nu spectacol la Bruxelles cu o zi inainte. De aceea a trebuit sa fim foarte operativi.”

„Eu pictez Covorul Meu”, la cea de-a doua editie! Afla de la Valeria Durnea cine sunt cei 40 de castigatori ai concursului de talente pentru copii: „Fiind pandemia asta a gadgeturilor, am decis sa ajutam copiii” - VIDEO

Adriana Babin este si o studenta exemplara. Recent, tanara a obtinut marele premiu la un concurs national studentesc din Romania. „Este vorba despre un concurs de manageriat care are loc anual la Cluj, in care participa toate facultatile din Romania. Au fost cred ca peste 40 de proiecte. Faptul ca proiectul meu a luat premiul mare m-a mirat enorm de mult.”, a povestit Adriana Babin.

Tanara a marturisit ca-i place viata de familie, fiind sotie. Toamna trecuta, naista si alesul inimii sale, Ion Rotaru, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu.

„Sa stii ca viata de familie este ca la toti. Eu oricum ma axez mai mult pe toate chestiile astea profesionale. Urmeaza un alt eveniment foarte important cu toti presedintii din Europa. Voi fi acompaniata de Orchestra Simfonica a Fiarmonicii Nationale.”, a spus artista.

O casa de moda creeaza rochii inspirate din Egiptul antic cu ajutorul AI. „Parca as lucra cu o echipa de un milion de oameni”

Adriana Babin este o tanara naista din Republica Moldova, care, pana la varsta de 22 de ani a reusit deja sa castige mai multe premii si sa participe la festivaluri prestigioase din intreaga lume, precum din Franta si alte tari.

Articole din aceeasi categorie