29.05.2023
„Eu pictez Covorul Meu”, la cea de-a doua editie! Afla de la Valeria Durnea cine sunt cei 40 de castigatori ai concursului de talente pentru copii: „Fiind pandemia asta a gadgeturilor, am decis sa ajutam copiii” - VIDEO

Imaginatia copiilor nu are limite. Despre galeria covoarelor desenate de copii in cadrul unui concurs a vorbit Valeria Durnea, invitata emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebata daca pot sa mai participe copii in concurs, Valeria a raspuns: „Din pacate nu mai pot sa participe, insa ideea, suntem noi modesti, este extraordinara, deoarece fiind pandemia asta a gadgeturilor, am decis sa ajutam copiii. Sa le punem imaginatia in functiune.”

Horoscop 29 mai 2023. Zodia care este urmarita de ghinion. Necazurile se tin lant

In concurs au participat persoane care si-au expus cele peste 1300 de desene. „Am primit 1300 de desene care vor fi transformate in realitate. Fiecare participant va primi un covoras micut. Avem si 40 de castigatori care vor primi covoare in format mare pentru camera lor. Cu ocazia inmanarii premiilor vom organiza si o sarbatoare pe data de 3 iunie, sambata, pe strada Calea Iesilor 10 B.”, a spus Valeria Durnea, reprezentant „Covoare Ungheni”.

La eveniment poate veni orice doritor, accesul fiind gratuit. „Accesul este gratuit. Vom avea multe distractii, inghetata, sucuri. La fel, vom organiza si un targ de covoare in cadrul acestui eveniment care va avea loc si sambata si duminica. De la 9 pana la 6 seara. Ii asteptam pe toti. Si cei mici si cei mari.”, a mentionat reprezentantul „Covoare Ungheni”.

„Vom avea si tobogane, vom avea si animatori, o sa avem si un invitat special. Ideea a venit deoarece anul trecut am avut multe desene cu motivul soarele si luna, ba chiar si un castigator. Respectiv am decis sa il invitat pe Pasha Parfeni ca si invitat special. Vor fi distractii pentru orice varsta.”, a adaugat Valeria Durnea.

Primele imagini de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum arata prima rochie de mireasa a vedetei - FOTO

Durnea a explicat si cum au fost alesi cei 40 de castigatori. „Concursul a fost unul trasparent pe Facebook. Douazeci de participanti au fost alesi in functie de numarul de like-uri care la fel au fost verificate. La fel, 20 de participanti au castigat dupa votul juriului.”

Articole din aceeasi categorie