07.11.2023
Familia Maxian isi uimeste urmaritorii din nou! De la cine s-au inspirat acestia, dar si pentru ce tinute au optat la ultima lor sedinta foto - FOTO

Bloggerita Tatiana Maxina si sotul ei, Ilie Maxian sunt parintii a 3 copii. Tatiana isi bucura urmaritorii cu noi detalii din viata lor privata, astfel, a decis sa publice cateva imagini de la ultima lor sedinta foto.

De aceasta data, familia Maxian a optat pentru un look clasic, astfel au purtat costume negre, asortate cu camasa alba si cravata, iar ca accesoriu au avut ochelari. In decrierea postarii Tatiana a scris: „Cine din copii a intrat cel mai bine in rolul unui om de afaceri?”

Internautii au ramas placut surprinsi de ideea familiei si au venit cu mai multe mesaje, in sectiunea comenatrii a postarii: „Nu m-am putut abtine sa nu scriu cat de frumosi sunteti”, „Familie unita, fericita!”, „Foarte, foarte frumosi”, „Toti ati intrat in rol, dar Ilie Junior are fata de om de afaceri”.

Lenuta Gheorghita organizeaza primul sau concert solo la aniversarea jubileului de 30 de ani! Pe cine va avea alaturi interpreta in scena - VIDEO

Tatiana a publicat si o secventa video, iar in descriere a mentionat de la cine s-a inspirat cu outfit-urile de aceasta data: „Doresc ca copiii mei sa atinga succesul in viata, asemenea parintilor lor, indiferent de domeniul pe care il aleg! Inspired outfit by @samoylovoxana”.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Pe Anatolie Melnic l-am vazut in multe ipostaze, insa in calitate de luptator Taekwondo inca niciodata! Care a fost motivul pentru care a ajuns pe ring prezentatorul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie