07.11.2023
Felicia Sirbu - aniversare la Milano! Jurnalista a sarbatorit intr-un cerc restrans: „Am avut o zi de nastere speciala” - FOTO

Acum 2 zile, la data de 5 noiembrie 2023, Felicita Sirbu si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un restaurant de top din Milano.

Cateva fotografii de la ziua ei de nastere au fost deja publicate pe social media, acolo unde au adunat sute de aprecieri din partea internautilor.

Lily Collins a fost jefuita de o romanca! Paguba se ridica 67 de mii de dolari - FOTO

„This year I had a special birthday, cozy, chill & with my closest ones. Feeling greatful and ready for greatest 365 days ahead”, in traducere din engleza: „Anul acesta am avut o zi de nastere speciala, confortabila, relaxata si alaturi de cei mai apropiati. Ma simt pregatita pentru cele mai grozave 365 de zile care urmeaza”, a scris jurnalista in descrierea imaginilor.

Intr-o atmosfera relaxata, Felicia si cele mai apropiate persoane din viata ei s-au delectat cu sampanie, mancaruri alese, dar si muzica de calitate.

„La multi ani, draga”, „Frumoasa”, La multi ani”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-a primit Sirbu in sectiunea de comentarii.

Felicia Sirbu este o jurnalista, actrita si designer din Republica Moldova ce s-a mutat cu traiul in Italia. Aceasta face actorie din clasa a II-a, iar primul job in industrie l-a avut inainte de a implini varsta de 15 ani. Este o persoana foarte cunoscuta in mediul online unde are o comunitate de peste 23 de mii de urmaritori.

Sunt mici, dar stilati! Vezi cat de fashion prefera vedetele de la noi sa isi imbrace copiii - FOTO

Articole din aceeasi categorie