09.02.2023
Are un talent despre care putini stiu! Vezi ce o pasioneaza pe interpreta Mariana Dobzeu pe langa muzica: „Asta vine din copilarie cand mergeam la...” - VIDEO

Isi doreste sa fie in centrul atentiei nu doar datorita vocii sale, dar si tinutei pe care o imbraca. Interpreta Mariana Dobzeu si-a descoperit talentul de a croseta si creeaza adevarate opere de arta, iar atunci cand le poarta, inima i se umple de mandrie. Cat timp ii ia artistei sa croseteze o rochie, dar si cum arata acestea, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Asta vine din copilarie cand mergeam la cerc. De altfel atunci toate fetele mergeam si acolo am invatat doar niste elemente. Faceam vaza, faceam mileuri sau o floricica, dar in timp eu am continuat sa fac asta si atunci cand am crescut mai mare eram cred prin clasa a 10-a a 11-a am inceput sa-mi creez bluzite.”, a mentionat interpreta Mariana Dobzeu.

Interpreta isi doreste sa fie unica atunci cand merge la evenimente, iar din acest Mariana Dobzeu isi creeaza singura tinutele. „Dragostea asta a mea am dezvoltat-o cand am inceput sa merg la petreceri private. Cand ma duceam la magazine nu-mi gaseam niciodata haine pe care vreau sa le port si iata asa la inceput. Am fost sceptica pentru ca nu stiam cum o sa priveasca lumea aceasta tinuta a mea dar eram surprinsa ca doamnele se apropiau si ma intrebau deseori de unde am rochita. S uite asa am continuat sa fac asta pe parcursul a multor ani.”, a spus artista.

Chiar daca isi cumpara o rochie noua, tine neaparat sa-si puna propria amprenta pe ea. „Se intampla destul de des, dar mi se intampla sa intervin si acolo daca nu-mi place lungimea mai adaug o dantela, daca nu-mi place la gat la fel. Asa imi pun amprenta chiar si pe rochiile procurate.”

Tany Vander nu accepta sa mearga la emisiuni gratis! Emilian Cretu - o noua parodie pe seama bloggeritei: „Sunt unica influencerita prafuita care se respecta in aceasta tara...” - VIDEO

Dintre zecile de rochii crosetate de ea, interpreta zice ca nu are vreo rochie preferata, fiecare dintre ele are o istorie aparte. „Cred ca mai multe sunt preferate.”

Nu are nevoie de inspiratie atunci cand isi doreste ceva nou, artista pune mana pe croseta si incepe a crea. „Eu nu ma tin de nicio schema, atunci cand le creez. Probabil asta si a prins cumva si toata lumea este curioasa cum le fac. Eu atunci cand cumpar ata pot sa improvizez pe parcurs sa fie cu totul alt model decat mi-l imaginez pe moment.”, a recunoscut interpreta.

Iar atunci cand a fost in rol de nasa mare, Mariana Dobzeu si-a crosetat rochia la care a lucrat timp de jumatate de an. „Aceasta rochita am purtat-o cand am cununat, cam cu vrio 10-11 ani in urma si am creat-o special pentru acel eveniment. Am purtat-o cu multa placere de asta cred ca si nu m-am despartit de ea pentru ca este o rochie cu amintiri.”, a mentionat Mariana.

Vezi cum arata acum Carrie Bradshaw in emblematica rochie de mireasa din „Sex and the City” - FOTO

In 2023, interpreta ne pregateste noi surprize muzicale si o colectie de rochii crosetate. „Poate cu niste surprize muzica pentru ca mai am ceva in lucru, tot alaturi de Orchestra Lautarii cu care am o colaborare frumoasa. Si desigur ca creatiile mele care poate ca vor ajunge si la fetele care isi doresc sa aiba o rochita crosetata.”, a spus in cele din urma aceasta.

Articole din aceeasi categorie