09.02.2023
Tany Vander nu accepta sa mearga la emisiuni gratis! Emilian Cretu - o noua parodie pe seama bloggeritei: „Sunt unica influencerita prafuita care se respecta in aceasta tara...” - VIDEO

Si pentru ca filmuletele in care o parodiaza pe Tany au devenit virale in mediul online, Emilian a decis sa publice in mediul online un nou video.

Recent, pe pagina sa de Instagram Tany Vander a mentionat ca nu este de acord sa apara la televiziuni daca nu este platita.

Aceste cuvinte l-au inspirat pe actor si l-au facut sa inregistreze un nou video amuzant in care mentioneaza:„Sunt unica mare artista, unica femeie, mama, sotie, influencerita prafuita care se respecta in aceasta tara pentru ca eu niciodata n-o sa merg la o televiziune gratis. Chiar daca am colindat la toate.”, a mentionat Emilian Cretu in filmuletul sau.

De asemenea acesta a continuat: „Eu ma respect si va indemn si pe voi fetelor prin acest webinar sa va respectati si pe voi. Eu nici macar sotului nu-i dau daca nu ma plateste. Nimic in ziua de azi nu se face gratis. Sub nici o forma, este un lucru normal si firesc.”

Anatolie Melnic, cu ochii in lacrimi pe Instagram! Vezi ce l-a sensibilizat: „Este o problema la multi doctori de la noi din tara...” - VIDEO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Natalia Duminica se lanseaza in muzica? Dansatoarea a facut dezvaluiri despre planurile pe care le are pentru 2023: „Au mai fost si propuneri din partea Romaniei” - VIDEO

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Articole din aceeasi categorie