19.02.2024
Are sau nu iubita? Marej povesteste despre noua etapa din viata lui: „De asta am decis ca...” - VIDEO

A aparut, a facut senzatie cu vocea sa, apoi parca a disparut ca sa revina din nou cu si mai multa inspiratie si talent. Marej a fost invitatul special din platoul emisiunii O Seara Perfecta.

Stefan Burlacu cunoscut sub numele scenic Marej a disparut timp de un an din mediul online, iar acum a revenit cu forte noi pentru proiecte grandioase. Interpretul si-a indeplinit ordinul de cetatean al Republicii Moldova si a facut serviciul militar. Marej a venit si cu un mesaj pentru toti tinerii: „Duceti-va si invatati, asta este tot ce pot sa va spun”, nedezvaluind mai multe detalii despre perioada prin care a trecut.

Recent, interpretul a lansat: „In Ochii Tai”, care este o piesa de dragoste.

La ai sai 25 de ani, cea mai mare dorinta este sa fie sanatoasa! Anastasia Nichita, mesaj emotionant de ziua ei de nastere - FOTO

Fiind intrebat de catre Anisoara Loghin: „Este posibil sa scrii asa, chiar daca nu esti indragostit? Sau tu esti indragostit?”, Marej a venit cu un raspuns: „Eu nu sunt indragostit si mi-am pus ca scop sa nu am asa tangente de dragoste. Pentru ca, cunoscandu-ma pe mine daca o sa ma indragostesc o sa fac tot pentru persoana de langa mine si pe mine o sa ma las la o parte. De asta am decis ca pentru o perioada de cativa ani sa nu ma indragostesc”.

Omleta taraneasca - delicioasa si sanatoasa! Cine se pricepe mai bine sa o gateasca, Mihai Falca sau Valeriu Stoianov - VIDEO

Marej este un tanar artist din Republica Moldova care a devenit cunoscut dupa ce a lansat in colaborare cu Dara piesa „Arde-ma”. El colaboreaza cu casa de discuri „Versus Artist”.

Svetlana Nichitina a rupt tacerea! Care este motivul despartirii de Patric Hanganu - FOTO

Articole din aceeasi categorie