28.09.2023
„Are peste 1.90 si un iubit mult mai scund. Toata lumea se holbeaza la noi”! Cum ii afecteaza diferenta de inaltime - FOTO

Lizzy Jade Groombridge este o britanica in varsta de 29 de ani, care traieste viata la… inaltime. Are 1,95 m si nu lasa acest lucru sa o deranjeze, chiar daca trebuie sa se multumeasca cu iubiti mult mai scunzi decat ea.

Lizzy, care de profesie este asistent social, face senzatie pe retelele de socializare cu diferenta de inaltime dintre ea si actualul ei iubit. Ii despart aproape 20 de cm, insa asta nu o impiedica pe Lizzy sa poarte tocuri.

„James nu pune la suflet diferenta de inaltime. Este un tip destul de masculin si vede partea pozitiva a lucrurilor”, spune femeia.

BMW, Mercedes sau Porsche? Daniela Costetchi si-a cumparat o masina de lux. Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut bloggerita cand l-a vazut - VIDEO

Lizzy marturiseste ca primeste multe complimente pe retelele de socializare, unde adesea i se spune „femeia-gigant”, iar barbatii o vad ca pe o fantezie.

„Lumea se holbeaza la mine si la James cand iesim impreuna si adesea primesc intrebari legate de aceasta diferenta de inaltime. Imi place sa fiu autentica si incurajez femeile sa poarte tocuri, indiferent de inaltime. Intr-adevar, cand eram mai tanara, imi inchipuiam ca o sa am iubiti mai inalti decat mine. Nesiguranta imi spunea ca nu pot fi cu cineva mai scund. Intre timp am invatat sa imi iubesc inaltimea”, spune Lizzy.

Oana Zavoranu confirma divortul de Alex Ashraf! Primele declaratii ale brunetei

Articole din aceeasi categorie