25.11.2022
Frumusetile din lumea araba. Influenceritele din Qatar isi etaleaza pe Instagram stilul de viata opulent

Si influenceritele din Qatar profita de Campionatul Mondial de fotbal pentru a-si face reclama. Femei frumoase, iubitoare de moda si unele cu o educatie de elita, tinerele de pe retelele de socializare din aceasta tara araba au ajuns acum si in tabloidele internationale.

Influenceritele din Qatar sunt iubitoare de lux si lucrul acesta se vede in postarile lor de pe Instagram. Tinerele isi etaleaza stilul de viata opulent pe retelele de socializare acolo unde sute de mii de oameni le urmaresc si le admira. Iata care sunt cele mai admirate influencerite din Qatar.

Haneen Al Saify are aproape un milion de followeri pe Instaram si este un fel de fashion guru al lumii arabe. Este imaginea multor branduri de lux. De profesie inginer chimist,  si-a urmat pasiunea de a-i inspira pozitiv pe toti cei din jurul ei in diferite domenii precum moda, make up si stil de viata.


Sabrine Saad Malek s-a nascut in Olanda in 1990 si este cunoscuta sub numele de SabrineCat. Sabrine este una dintre cele mai importante activiste in domeniul economic, acolo unde lupta pentru drepturile femeilor. Ea locuieste in Doha, Qatar, si si-a lansat recent propria marca de costume de baie „modeste” pentru doamnele cu care poarta hijab.

Afra Al-Marri este o femeie de afaceri din Qatar si expert in metode de infrumusetare. Este proprietara Afra Beauty Center, recunoscut pentru serviciile sale de manichiura, machiaj si ingrijirea tenului.

Samar Al-Ahmed este model si una dintre cele mai de succes influencerite din lumea araba.

Articole din aceeasi categorie