20.06.2023
Andreea Balan, indragostita si fericita! Iubitul cantaretei este un cunoscut sportiv, cu 9 ani mai tanar - FOTO

Wow, Andreea Balan a intrat in echipa tenismenului Victor Cornea. Mai exact, acesta este modul inedit prin care recunoaste ca se iubeste cu tenismenul chipes, cu 9 ani mai tanar decat ea.

De ceva timp, se pare ca soarele a iesit si pe strada cunoscutei Andreea Balan. Artista a avut grija sa isi indemne fanii la fericire, zambete si iubire, lucrurile care o anima, recent, si pe ea. 

„Viata este despre lucruri simple pline de iubire pura.”, a scris Andreea Balan recunoscand ca, de acum, face parte din echipa lui Victor Cornea, un simpatic tenismen, care nu a ezitat si i-a dat replica la postare, mai exact multe inimioare, semn ca cei doi s-au pus de acord sa-si oficializeze relatia pe Instagram, un pas foarte important, de altfel.

De ceva vreme, Andreea are o relatie cu Victor Vlad Cornea (29 de ani), jucator de tenis, numarul 1212 ATP, pe care l-a insotit recent in Germania, la turneul ATP Stuttgart.

„Ramai puternica! Va fi diferit, dar totusi bine!” Marcela Paladi - mesaj emotionant pentru familie si prieteni - FOTO/VIDEO

Aflata la Sibiu, orasul natal al iubitului ei, Andreea Balan a publicat pe contul sau de socializare cateva imagini in care apare imbracata cu bluza sport a lui Vlad Cornea, inscriptionata, de altfel, cu numele sportivului. In felul acesta, solista face lumina in noianul de speculatii. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” este toata numai un zambet, confirmand astfel fericirea pe care doar iubirea ti-o poate da.

Cine este iubitul Andreei Balan?

Nascut pe 24 septembrie 1993, la Sibiu, iubitul Andreei Balan, Victor Vlad Cornea, are 29 de ani, fiind cu 9 ani mai mic decat artista. Potrivit fisei sale de jucator de tenis, Victor cantareste 80 kg si are 1,96 metri. Cea mai buna pozitie in clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023. Pana in prezent, Victor Cornea a castigat, din tenis, 122.143 de dolari, dintre care 37.574 doar anul acesta, potrivit datelor de pe site-ul oficial ATP.

Cel mai stupid tatuaj facut vreodata. Ce a aparut pe fata unui tanar dupa o sedinta la salon

Articole din aceeasi categorie