07.06.2022
Are doua comori, de care este foarte mandra! Pentru prima data Svetlana Sainsus a venit la emisiune cu copiii sai. Micuta Lia a cantat, iar fratele sau mai mare, Maxim a sustinut-o: „Simt ca au o dragoste adevarata intre ei” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Svetlana Sainsus a avut emotii duble, pentru ca a venit impreuna cu Maxim si Lia, care au venit cu flori si ciocolate pentru Anisoara Loghin.

Maxim i-a daruit Anisoarei un buchet frumos de bujori roz, iar Lia - doua ciocolate, pe care erau imaginile ei. 

Svetlana era emotionata, caci a venit pentru prima data intr-un platou cu copiii sai. Lia era foarte entuziasmata. Micuta canta, dansa, zambea si se simtea in apele ei.

Valeria Lungu a imbracat rochia de mireasa! Cum a fost surprinsa vedeta intr-un peisaj superb din Italia: „Este un vis...” - VIDEO

Ziua copiiilor, care a fost recent, familia Svetlanei a inceput-o frumos. Copiii au primit mai multe cadouri de la parinti. „A primit si Maxim multe cadouri, ca e si el copil inca. Cu Lia am inceput-o frumos, intr-un sat, in Ciuciuleni. Am impartit acolo cadouri la copilasii care sunt mai putin norocosi. I-am facut fericiti si chiar am implicat-o si pe Lia in asta”. 

De cand contul sau de Instagram a fost blocat, Svetlana a decis sa aiba o rezerva si a facut un cont pe TikTok. „Mereu aveam o alta parerea despre TikTok, ma gandeam mereu ca acolo sunt doar prostii. Cand pentru a treia oara mi s-a blocat contul de Instagram am zis ca trebuie sa fac ceva, trebuie sa am o rezerva. Am inceput sa postez ceva legat de caritate si am vazut ca nu prea merge la public si m-m gandit sa mai postez si ceva personal. Eram noua, aveam putine vizualizari, dar cand am postat video cu Lia despre faptul ca ea vrea sani mari, am avut atatea vizualizari si comentarii. Nici nu ma gandeam ca asa va fi. Cum si am spus, prostiile merg mai bine, decat caritatea”. 

Fratele mai mare a Liei, Maxim este mereu alaturi de surioara sa si mereu petrece timpul cu ea. „Ma joc. Avem mereu ce face. Privim televizorul, facem diferite chestii. Ii mai dau si eu niste lego din colectia mea. Mai renunt si eu la niste chestii de a mele personale pentru ea”, a spus Maxim. 

Natalia Gordienko - aparitie de invidiat pe o plaja din Italia! Artista a pozat scaldata de razele solare: „Sunt fericita...!” - FOTO

„El a spus-o cu atata jale, pentru ca asta e pasiunea sa, are o colectie mare de lego. Uneori sta si 48,72 ore sau chiar si o saptamana. Recent, i-a daruit Liei o masina si m-am gandit ca daca el i-a daruit-o, caci tine la ea atat de mult, atunci e o dragoste chiar mare, adevarata. Pentru el Lego e ceva Sfant. Si chiar cand facem curat, la noi e lege sa nu ne atingem de Lego, mai bine il lasam sa se prafuiasca, decat sa avem probleme dupa”, a glumit Svetlana Sainus. 

Dupa ce a nascut-o pe Lia, intr-un interviu Svetlana a afirmat ca se straduie sa petreaca timp separat si cu Maxim, pentru a nu-l indeparta de sine. Acum, acest lucru s-a transformat intr-o traditie si Svetlana cu Maxim au o zi pe care o petrec doar impreuna. „Uneori, Lia sta acasa cu bunica sau cu nana si eu cu mama mai iesim in oras, ne mai odihnim de Lia. Mergem la film”, a spus Maxim. 

„Uneori ii zic, hai ca am rezervat masa la restaurant, hai sa mergem. Mai vizionam un film impreuna in oras. Acum ca e vara, mai des iesim impreuna. Chiar dupa emisiune vom pleca la un restaurant, doar ca azi impreuna cu Lia. Nu cred ca ne simte lipsa Maxim, pentru ca ma stradui chiar, pentru ca imi dau seama ca acum toata atentia merge acum la Lia. Seara, cand Lia adoarme privim cu Maxim un film, luam niste popcorn si facem asa o seara a noastra”, a adaugat Svetlana. 

Maxim este un baiat foarte intelept si nu are un comportament urat niciodata. „La el nu a inceput varsta aia inca, la care ceva nu ii place, este iritat. Eu nu am avut asa ceva cu parintii mei, nu am avut nici o problema. El ma lasa sa merg la el in odaie, ma saluta mereu si dimineata si seara, ma cuprinde. Eu ii respect intimitatea si atunci cand vine un prieten la el, eu ii las, le comand niste pizza, pot sa plec de acasa, pentru ca ei sa se simta liberi. Simt ca deja s-a maturizat, noi vorbim des serios, vorbim despre viitor”, spune Svetlana. 

Petrecere de vis la 22 de ani! Vezi cum si-a sarbatorit Nina Cretu ziua de nastere alaturi de Renato Usatii, dar si familie intr-un club popular din Spania: „Chiar daca in ultimele ore de la 21 de ani am facut-o sa planga...” - FOTO/VIDEO

Baiatul deja se gandeste la viitor si stie ce vrea. „Nu m-am gandit inca o profesie, insa stiu ca vreau sa fac ceva pentru aceasta lume, ca si mama mea. Vreau sa ajut lumea, sa ajut cumva societatea. Orice lucru nu ar fi, sa fie ceva frumos”. 

Iar la scoala, Maxim prefera cel mai mult: „Pauza”,a glumit baiatul.

In ziua de azi, parintii au multe reguli, citesc diferite carti despre copii, despre educatie. Dar nu si Svetlana.„Unica mea regula, este sa le ofer toata dragostea, sa ii cresc cu dragoste. Eu nu am nici o regula in familia. Eu nu ii cert deloc. Maxim nu este un copil alintat, Lia este mai alintata. Eu nu il pun pe Maxim sa isi faca temele pentru acasa, dar pot sa spun ca invata foarte bine, are note bune si diplome si medalii. Niciodata nu am stat in capul lui si nu l-am impus sa isi faca temele. Eu nici nu stiu ce obiecte el are. El face tot singurel, e foarte bravo si am incredere in el”. 

Gabriella Damir - schimbare spectaculoasa de look! Vezi cat de bine o prinde noua nuanta a parului - FOTO

Copiii des iau de la parinti cateva calitati, fie ele buna sau rele. De la Svetlana, copiii sai au luat: „Maxim este foarte bun la suflet. El nici nu reuseste sa ii fie mici niste adidasi sau pantaloni, ca el deja cauta cui sa ii dea, sa ii doneze. Si mai are si un simt al umorului foarte bun. Cat de serios pare, oricum are un simt al umorului foarte bun. Lia de la mine a luat parul des cred ca. Pana cand nu stiu, nu vad, trebuie sa mai treaca putin timp”. 

Svetlana este acea persoana care arata pe retelele sociale si partile pozitive ale vietii, dar si pe cele negative. „Eu mereu arat chiar si acea murdarie pe care o face Lia. Chiar nu incerc sa fiu perfecta pe retelele sociale. Unicul moment pe care nu l-am aratat a fost cand am nascut-o pe Lia si am trecut prin mai multe greutati. In rest eu nu ascund nimic. Eu ma stradui sa nu am nici o problema cu Lia sau cu Maxim, sunt foarte educati. Avem o relatie buna si nu doar cu ei, dar cu toata familia mea. Eu sunt prea ocupata ca sa le pun sa joace teatru la camera pe copii, sa le zic hai iubiti-ma ca acus am sa va filmez. Sunt foarte bravo ambii”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie