06.06.2022
Natalia Gordienko - aparitie de invidiat pe o plaja din Italia! Artista a pozat scaldata de razele solare: „Sunt fericita...!” - FOTO

Una dintre cele mai cunoscute interprete din Republica Moldova, Natalia Gordienko, in varsta de 34 de ani, a postat pe pagina sa de Instagram mai multe poze dintr-o noua vacanta exotica, lucru pe care ea l-a definit ca - fericirea adevarata.

Pentru ca adora sa calatoreasca si sa viziteze intotdeauna locuri noi si pitoresti, Natalia a ajuns chiar in inima Italiei.

 Aceasta a scris o postare amanuntita despre cum se simte acolo si impresiile lasate: „Astazi calatorim prin frumoasa Italia, unde vacantele sunt identificate cu distractia in cercul unei mari familii zgomotoase si prietenoase. Aceasta este atmosfera de azi! Imi face mare placere sa fiu prezentatoare la un eveniment aici. Deci hai sa cantam, sa dansam si sa ne distram de minune!”, a scris ea.

Demi Moore - mai fericita ca niciodata alaturi de noul ei iubit mai tanar cu 13 ani! Vezi cum au fost surprinsi cei doi la un turneu de tenis - FOTO

Totodata, ea si-a impartasit cu internautii si parerea sa despre poporul italian: „Italienii sunt foarte asemanatori ca temperament cu noi, asa ca este usor sa ne intelegem cu ei. Astazi este seara zambetelor, a fericirii, a emotiilor stralucitoare! Dupa cum se spune: daca viata iti da o lamaie, fa din ea cea mai delicioasa limonada! Ura!”, a mai adaugat Natalia. 

Urmatoarea zi din vacanta sa, Natalia si-a etalat corpul de invidiat pe plajele din Italia, aceasta a scris: „Eu si soarele suntem cei mai buni prieteni! Multi stiu deja ca eu, cu orice ocazie, merg la mare. Chiar si pentru cateva zile. Nu exista un plus de energie mai mare pentru mine decat o vacanta intr-o tara cu mult soare. Le doresc tuturor fetelor si baietilor un bronz frumos, aventuri de neuitat pe mare si dans pana cand cazi de pe picioare.” , a mai scris interpreta.

„Ca doi proaspeti indragostiti”. Marina si Teodor Carnat - momente unice la 17 ani de casnicie. Vezi cum s-au rasfatat reciproc, dar si ce daruri au primit - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie