25.03.2024
Cum arata casa lui Drew Barrymore. Fanii au ramas uimiti de modestia ei: „Imi place cat de normala esti” - FOTO

Drew Barrymore este laudata de fanii ei pentru stilul de viata simplu pe care il are, dupa ce a postat mai multe videoclipuri in care se vede casa sa.

Celebritatile uimesc de obicei cu felul in care decurge o zi din viata lor sau cu designul casei in care locuiesc. Insa Drew Barrymore, in varsta de 49 de ani, este la polul opus.

Actrita care are o avere estimata la 125 de milioane de dolari a devenit virala pe TikTok dupa ce a postat un videoclip in care gatea si facea curat.

Drew a fost felicitata si laudata pentru casa sa „modesta”, ce are o bucatarie mica. Actrita a dezvaluit ca ii place sa stea in comfortul casei sale, „stiu ca toata lumea crede ca este plictisitor, dar chiar nu e. Este cel mai putin plictisitor lucru. Sunt o pustnica foarte fericita. Ador sa stau acasa. Niciodata nu vreau sa merg nicaieri”, spune ea.

Printul William, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

Horoscop 25 martie 2024. Zodiile care simt nevoia sa faca schimbari majore in casa

„Este ca si cum ti-ai cumparat primul apartament si inca locuiesti in el, atat de sanatos si de dragut”, „Chiar e posibil ca tu sa locuiesti intr-o casa normala”, „Stai, nu ai un bucatar?”, „Ador cat de simplu, dar sofisticat traiesti”, „Imi place faptul ca traieste intr-un apartament normal, facand lucruri normale si ducand cea mai buna viata a ei”, „Imi place cat de normala esti”, sunt cateva dintre comentariile primite.

Articole din aceeasi categorie