11.04.2023
Aproape 1 milion de vizualizari pe TikTok! Un filmulet cu mama Andreei Bostanica a devenit viral in mediul online: „Ce frumoasa e mama ta” - VIDEO

Andreea Bostanica este cu siguranta una dintre cele mai apreciate si urmarite vloggerite din Republica Moldova. Pe langa pagina sa de Instagram unde este urmarita de aproape un milion de abonati, tanara in varsta de 18 ani mai are si un cont de TikTok care a adunat de-a lungul timpului putin peste 5 milioane de urmaritori virtuali.

Chiar daca este destul de activa pe Instagram, totusi cel mai mult timp Bostanica il petrece pe TikTok, acolo unde publica regulat continut.

Acum cateva zile, Andreea a decis sa inregistreze un video alaturi de mama ei si se pare ca acest lucru a fost exact ceea ce asteptau internautii. In mai putin de o saptamana, filmuletul vloggeritei a adunat peste 800 de mii de vizualizari, dar si peste 80 de mii de like-uri.

„Mommy”, a scris Bostanica in descrierea videoului in care apare alaturi de cea care i-a dat viata.

„Ce frumoase! Sa ti traiasca mama.”, „Sunteti frumoase rau. Va ador.”, „Cele mai dulci!”, „Ce frumoasa e mama ta, dar si tu esti superba.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii.

Mama Adreei Bostanica, Angela, are si ea o pagina de TikTok unde este urmarita de 177 de mii de internauti. De cele mai multe ori, femeia posteaza acolo clipuri alaturi de fiica ei.

Tatiana Maxian, video plin de dragoste, alaturi de familia sa: „Momente, pentru descrierea carora nu exista destule cuvinte...” - VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

A locuit 21 de ani in Italia, dar a revenit acasa si si-a deschis propria afacere! Sergiu Mandru: „Daca ai o idee clara si insisti in ea, eu cred ca va aduce rezultat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie