11.04.2023
Tatiana Maxian, video plin de dragoste, alaturi de familia sa: „Momente, pentru descrierea carora nu exista destule cuvinte...” - VIDEO

Bloggerita Tatiana Maxian isi surprinde din nou urmaritorii de pe Instagram, cu un video plin de dragoste alaturi de sotul sau si cei trei copii.

Tatiana a publicat un video unde ea, alaturi de sot si cei trei copii se bucura de un apus frumos, pe care l-au prins pe malul marii. Postarea a adunat peste 3 mii si 300 de aprecieri, in mai putin de 24 de ore.

A locuit 21 de ani in Italia, dar a revenit acasa si si-a deschis propria afacere! Sergiu Mandru: „Daca ai o idee clara si insisti in ea, eu cred ca va aduce rezultat” - VIDEO

„Momente, pentru descrierea carora nu exista destule cuvinte. Momente, in care simt adevarata fericire. Momente, care pentru totdeauna vor ramane amintiri.”, a intitulat bloggerita video. 

Are un job stabil la birou, dar reuseste sa lanseze piese noi! Satoshi: „Eu is nebun dupa muzica” - VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie