10.04.2023
A locuit 21 de ani in Italia, dar a revenit acasa si si-a deschis propria afacere! Sergiu Mandru: „Daca ai o idee clara si insisti in ea, eu cred ca va aduce rezultat” - VIDEO

Sergiu Mandru, fondatorul „Enogastronomia Tarmezzini”, a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a povestit despre experienta acumulata in Italia dar si cum s-a decis sa-si deschida o afacere acasa, in Republica Moldova.

Sergiu a marturisit ca a avut permanent ideea de a deschide o afacere: „Am locuit 21 de ani in Italia si am lucrat in diferite regiuni la hotele si restaurante. Ideea de a face o afacere a fost mereu, dar eram indecis. Nu stiam daca va merge, sau nu va merge. Intr-o serata intre prieteni cand le-am povestit ideile mele, ei imi spuneau ca nu o sa-mi mearga. Am facut acest pas ca sa le demonstrez ca si in Moldova poti sa ai o mica afacere.”

Are un job stabil la birou, dar reuseste sa lanseze piese noi! Satoshi: „Eu is nebun dupa muzica” - VIDEO

Mandru a mentionat cum e sa-ti deschizi o afacere in Republica Moldova: „La inceput era greu. Din punct de vedere al actelor nu e complicat de facut o afacere in Republica Moldova, dar trebuie multa rabdare si existenta. Daca ai o idee clara si insisti in ea, eu cred ca va aduce rezultat.”

„Multi din Republica Moldova nu cunosc istoriile cascavalului, cum este produs. Toti cunosc doar Parmegiano, dar pe langa parmegiano mai este si Grana Padano, care este la fel de bun. Cand vin clientii la mine in magazin eu incerc sa le explic ideea sau istoria cascavalului pe care eu il vand, pentru ca clientul sa stie ce duce acasa si ce pune pe masa.”, a spus fondatorul „Enogastronomia Tarmezzini”.

Gingasie pura! Doina Danielean, intr-o sesiune foto, alaturi de fiica sa Eva-Maria - FOTO

„Eu is acolo in fiecare zi, la 6:30 croissantele va asteapta.”, a mai relatat Sergiu.

Mandru a mentionat ce cascaval este in topul preferintilor pentru moldoveni: „Un cascaval care eu nu ma asteptam sa aiba succes. E un cascaval foarte particular, gorgonzola. Il gasiti foarte des in multe magazine, dar acesta e un cascaval care se mananca cu lingura, foarte moale.”

Articole din aceeasi categorie