01.04.2023
Aparitie soc a Deliei. Fanii au luat-o razna: „In postul Sfintelor Pasti. Nu ti-ar fi rusine?” - FOTO

Delia este una dintre cele mai iubite si cunoscute cantarete de la noi din tara, care se bucura de un succes enorm, dupa o lunga cariera in muzica. Este foarte activa in mediul online, acolo unde impartaseste multe lucruri cu urmaritorii ei. Artista obisnuieste sa-i lase, de multe ori, pe fanii ei fara cuvinte, asa cum s-a intamplat si acum, dupa ultima ipostaza in care s-a fotografiat. 

Smiley si-a facut bagajul si a plecat in America! Motivul pentru care a lasat-o pe Gina Pistol in Romania - FOTO

Delia este foarte activa pe retelele de socializare, acolo unde impartaseste si bune, dar si rele cu urmaritorii ei. Celebra artista se bucura de mult succes in mediul online, pentru ca este o fire sincera si pusa pe sotii, care mereu surprinde cu ceva nou. Asa s-a intamplat si de aceasta data, cand Delia i-a lasat pe toti masca cu ultima ei aparitie. Vedeta s-a pozat intr-o ipostaza surprinzatoare, apoi a publicat imaginile pe internet. Este cunoscut deja faptul ca Delia are un stil vestimentar aparte, lucru pe care multi dintre internauti nu-l inteleg. Pentru ca este artista, vedeta prefera tinutele extravagante cu care sa faca furori oriunde merge. Ei bine, de aceasta data, artista ar fi dat-o-n bara, cred multi internauti!

Delia continua sa surprinda cu aparitiile ei. De data aceasta, jurata de la „IUmor” a postat pe internet o fotografie in care apare cu diferite piercinguri pe fata, fapt care i-a lasat pe fanii ei fara cuvinte. Multi spun ca nu este tocmai potrivita fotografia postata. „Eu zic ca sunt de alea ce se lipesc, nu cred ca s-a gaurit asa de mult”, spune cineva. „Sunt lipite nu sunt bagate prin piele”, spune un alt internaut, despre piercingurile artistei.

Andra, premiata cu trofeul „Cel mai ascultat artist pe Youtube in Romania”. In ce tinuta si-a facut aparitia la eveniment - FOTO

Altcineva a spus: „Unii oameni isi bat joc de fata lor! Pacat pentru ca este o femeie foarte frumoasa”. „In postul Sfintelor Pasti. Nu ti-ar fi rusine”a fost un alt comentariu. Multi sunt cei care au comentat: „Pacat de frumusetea ta”

„Ea face show, e om de spectacol, ce nu intelegeti? Eu o admir pentru ca cred ca e singura care e ea insasi si nu joaca teatru, fara ifose ca altele. Imaginea asta chiar nu conteaza”, „Speciala, unicata, de neinteles, dar ce conteaza? Tu esti ceea ce te face fericita. O viata ai! Ce ma face pe mine fericita, aia fac ca sa iubesc viata. Astazi esti, iar maine poti sa nu mai fi”, au fost cateva mesaje ale fanilor ei.
 Si campioanele au complexe! Anastasia Nichita: „Eu pot fi pe cat de sensibila, pe atat si de puternica” - FOTO

Cu un talent nativ pentru muzica, Ana si Matei Arhire au facut show pe scena Romanii au Talent - VIDEO

Articole din aceeasi categorie