31.03.2023
Smiley si-a facut bagajul si a plecat in America! Motivul pentru care a lasat-o pe Gina Pistol in Romania - FOTO

Smiley si-a facut bagajele si si-a luat zborul spre America! Cunoscutul artist nu a plecat in vacanta, ci cu treaba, hotarat sa faca multa muzica in Los Angeles. Cantaretul se muta in SUA pentru o perioada. 

Smiley si-a luat prin surprindere fanii, dupa ce a anuntat pe internet ca pleaca in America. Artistul este decis sa faca muzica in Los Angeles, pentru ca a plecat cu acest gand de acasa. Si-a facut bagajele si s-a urcat in avion. Le-a transmis urmaritorilor lui din mediul online ca va sta doua saptamani in SUA, timp in care va face…arta. A tinut sa spuna ca nu merge in vacanta, ci cu ganduri de munca, pentru a lucra la piese de calitate. Iubitul Ginei Pistol a avut un zbor lung, de 12 ore, insa a ajuns cu bine la destinatie. S-a plans putin de locurile din avion, insa a uitat si de aceasta mica problema, cu gandul la muzica pe care o va face in America.

Artistul le-a dezvaluit tuturor ce are de gand sa faca peste Ocean. Le-a promis fanilor sai ca-i va tine la curent cu toate activitatile pe care le va face in America.”Astazi zbor in America si am zis sa fac un daily vlog sau daily talk. Sa va arat si voua ce fac doua saptamani in Los Angeles. Evident ca locurile din avion nu sunt facute pentru oameni ca mine cu picioare lungi, dar asta este. Am decolat, abia astept sa facem multa muzica si sa va arat si voua cum se lucreaza aici si ce locuri vedem in Los Angeles. Am inchiriat o masina si ii dam frumos spre studio! Aici o sa avem studioul”, a spus Smiley, intr-un videoclip postat pe Tik Tok.

Se pare ca artistul nu a mers alaturi de Gina Pistol in America. Cel mai probabil, indragita vedeta a ramas acasa cu Josephine. De altfel, fosta prezentatoare TV a postat o fotografie de la sala de fitness, semn ca Gina s-a apucat serios de sport.

Articole din aceeasi categorie