01.04.2023
Andra, premiata cu trofeul „Cel mai ascultat artist pe Youtube in Romania”. In ce tinuta si-a facut aparitia la eveniment - FOTO

Andra si-a completat colectia impresionanta de trofee din cariera cu inca unul: a fost premiata de Youtube pentru ca este cel mai ascultat artist in Romania.

“Youtube mi-a acordat in aceasta seara premiul „Cel mai ascultat artist pe Youtube in Romania”, dupa numarul de vizualizari din ultimii 10 ani! De fapt voi mi l-ati acordat si va multumesc din suflet pentru asta! Apreciez fiecare subscribe, play, like sau share! Ce pot sa mai spun? Sunt onorata si emotionata pentru ca sunteti atat de minunati!”, a scris Andra pe Instagram.

Artista a urcat pe scena nu doar ca sa isi ridice trofeul, ci si pentru a face show. Andra a ales pentru acest eveniment un costum alb, larg, cu decupaje.

Andra este cel mai popular artist in Romania, cu 1,9 milioane de abonati si aproape 2 miliarde de vizionari. Pe plan international, Inna detine suprematia – 7,6 milioane de oameni s-au abonat la canalul ei si are 4,5 miliarde de vizionari.
Si campioanele au complexe! Anastasia Nichita: „Eu pot fi pe cat de sensibila, pe atat si de puternica” - FOTO

Selly detine si el un record – este cel mai urmarit creator de continut generalist in Romania – are 3,12 abonati si 911 milioane de vizualizari.

Amira Olosutean este cel de-al doilea GOLDEN BUZZ oferit de Andi in acest sezon magic. Cum ti s-a parut momentul micutei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie