04.09.2023
Aparitia cu care Amal Clooney l-a hipnotizat de-a dreptul pe George Clooney, in Venetia. Actorul, fermecat de frumoasa lui sotie

Amal Clooney si George Clooney formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri internationale si, de fiecare data cand apar impreuna, reusesc sa atraga toate privirile. Acelasi lucru s-a intamplat si de curand, cand au participat la cea de-a 80-a editie a Festivalului de Film de la Venetia.

Amal si George Clooney au atras toate privirile la marele eveniment, in Venetia. Simplitatea si eleganta de care au dat dovada nu au ramas neobservate, iar actorul a fost, pur si simplu, fermecat de frumoasa lui sotie.

Ultimele cuvinte ale reginei Elisabeta inainte de moarte. Sarah Ferguson a dezvaluit ce sfat i-a dat regretata suverana

Amal Clooney, in varsta de 45 de ani, care profeseaza ca avocat in drepturile omului, a primit un premiu in cadrul Premiilor DVF, in timpul Festivalului de Film de la Venetia. Aparitia acesteia a fost una de senzatie si a starnit un val de reactii pozitive.

George Clooney e Amal: la coppia piu attesa a Venezia. Ma senza red carpet-  Corriere.it

Imbracata intr-o rochie lunga, cu insertii de tul si de culoare deschisa, accesorizata cu bijuterii fine, care i-au pus in evidenta machiajul simplu, Amal a fost in centrul atentiei, iar sotul ei nu si-a putut lua ochii de la ea.

10 Vedete care au scapat de moarte in mod miraculos

Alaturi de Amal Clooney, au mai primit premii inca patru reprezentante ale sexului frumos, la Sala degli Arazzi, a Fundatiei Giorgio Cini. 

Amal si George Clooney sunt impreuna de aproximativ zece ani si sunt vazuti ca formand unul dintre cele mai stabile cupluri de peste ocean. George Clooney avea reputatie de burlac inainte sa o cunoasca pe Amal, dar, dupa ce au inceput o relatie, actorul a luat in considerare ideea de a se aseza la casa lui.

George Clooney in Venedig: Doch alle Augen sind auf Amal gerichtet

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, chiar la resedinta lui George Clooney, pe Lacul Como, Italia. Acestia au petrecut intreaga noapte vorbind si a primit, din partea ei, adresa sa de E-mail.

Dianna Rotaru nu va mai prezenta emisiunea „Gusturile se Discuta”! Afla cine ii ocupa locul, astazi la ora 21:00 - VIDEO

„Cel mai amuzant lucru a fost ca mama si tata erau in vizita, asa ca, parintii mei erau acolo. Am vorbit, am stat treji toata noaptea si am luat adresa ei de e-mail, pentru ca voia sa-mi trimita niste poze cu parintii mei. Asa ca, am inceput sa ne scriem. Nu stiam daca voia sa iasa cu mine. Credeam ca suntem doar prieteni”, a marturisit George Clooney, in urma cu ceva vreme. 

George Clooney, la piu grande star a Venezia non e al Festival | Vanity  Fair Italia
Articole din aceeasi categorie