04.09.2023
10 Vedete care au scapat de moarte in mod miraculos

Viata are o maniera stranie de a ne pune la incercare, iar pentru unele persoane, aceste teste pot fi incredibil de periculoase. In cazul anumitor vedete, aceste momente de pericol au venit in forme aproape mortale. Iata povestile a zece celebritati  care au trecut prin situatii limita si au supravietuit miraculos.

Travis Barker 

Travis Barker, un nume de referinta in lumea muzicii, cunoscut pentru abilitatile sale exceptionale de tobosar al trupei de punk rock Blink-182, dar si pentru casnicia sa cu vedeta de televiziune Kourtney Kardashian, a fost implicat intr-un accident care i-a schimbat cursul vietii pentru totdeauna. In septembrie 2008, avionul privat in care se afla Barker, alaturi de colegul sau DJ AM si alte patru persoane, a fost implicat intr-un accident de proportii. In timpul decolarii, avionul a iesit de pe pista si s-a izbit de un dig de beton, dupa care a explodat. In urma impactului si a incendiului ulterior, patru dintre pasageri si-au pierdut viata, doar Barker si DJ AM (Adam Goldstein) reusind sa scape cu viata, in ciuda ranilor severe suferite. Barker a fost grav ranit, cu arsuri de gradul al treilea pe aproximativ 65% din suprafata corpului. A urmat un lung proces de recuperare, plin de durere si provocari. Drumul catre vindecare a inclus numeroase operatii si sesiuni de terapie, atat fizica, cat si psihologica.

Leonardo DiCaprio 

Leonardo DiCaprio, cu siguranta unul dintre cele mai talentate si respectate nume din industria cinematografica, nu este doar un actor desavarsit, ci si un supravietuitor. Vedeta premiata cu Oscar, cunoscut pentru rolurile sale memorabile in filme precum "Titanic", "The Revenant" si "The Wolf of Wall Street", a dezvaluit in 2016 ca a avut mai multe intalniri cu moartea. Una dintre aceste experiente a avut loc in aer. DiCaprio s-a aflat la bordul unui avion al carui motor a cedat in plin zbor. Intr-o situatie care pare desprinsa dintr-un film de actiune, actorul a fost nevoit sa sara cu parasuta pentru a-si salva viata. In timp ce se afla in cadere libera, s-a confruntat cu un alt moment de teroare cand parasuta principala nu s-a deschis corect. Din fericire, parasuta de rezerva a functionat si a asigurat aterizarea in siguranta. 

Kanye West 

Kanye West, unul dintre cei mai influenti artisti din lumea muzicii contemporane, a avut propria intalnire cu destinul in 2002. Inainte de a deveni cunoscut pe plan international, West a suferit un accident de masina sever care i-a pus in pericol viata. In timp ce se intorcea de la un studio de inregistrari in Los Angeles, masina in care se afla rapperul s-a ciocnit frontal cu un alt autovehicul. Impactul a fost atat de puternic incat Kanye a suferit fracturi multiple la maxilar, fiind nevoit sa indure o interventie chirurgicala majora pentru a-si repara oasele distruse. Maxilarul sau a fost inchis si infasurat in fire metalice in timpul procesului de recuperare. In loc sa se lase coplesit de aceasta experienta traumatizanta, West a transformat-o intr-o sursa de inspiratie. In timp ce gura lui era inca inchisa de firele metalice, a inregistrat melodia "Through The Wire". Aceasta piesa a devenit una dintre primele sale hituri si a marcat debutul sau fulminant in lumea muzicii. Dintr-un eveniment care ar fi putut sa ii curme ascensiunea, Kanye West a creat un catalizator pentru succesul sau ulterior.

50 Cent 

50 Cent, pe numele sau real Curtis Jackson, a trecut printr-un eveniment aproape fatal. Intr-o zi de mai a anului 2000, in timp ce se afla in fata casei bunicii sale in South Jamaica, Queens, 50 Cent a fost impuscat de noua ori de catre un agresor necunoscut. Gloantele l-au lovit in fata, in piept si in membre, punandu-i viata in pericol. In ciuda severitatii ranilor sale, a supravietuit acestui atac violent si a reusit sa se recupereze intr-un mod miraculos. Acest incident a avut un impact semnificativ asupra vietii si carierei sale.

Rachel Bilson 

Rachel Bilson, cunoscuta mai ales pentru rolul ei din "The O.C.", a trait o experienta terifianta in 2001, cand a supravietuit unui accident de masina grav. Accidentul a avut loc cand Bilson, in varsta de doar 20 de ani, se intorcea de la o petrecere cu prietenii. Masina in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier, iar tanara actrita a fost proiectata prin parbriz, suferind multiple rani. A suferit o fractura craniana, un hematom la nivelul creierului, o fisura la nas si la coloana vertebrala.

Harrison Ford 

Harrison Ford, cunoscut pentru rolurile sale legendare in filme precum "Indiana Jones" si "Star Wars", este un pilot dedicat in viata reala. Insa, in 2015, pasiunea lui pentru zbor a dus la o experienta aproape fatala atunci cand avionul sau de epoca, un Ryan PT-22 Recruit, a avut probleme cu motorul si s-a prabusit pe un teren de golf din California. Ford, care era singur in avion la acel moment, a suferit multiple rani, inclusiv o fractura la pelvis si la un os din spate, precum si rani la cap.

Charlize Theron

Charlize Theron, cunoscuta pentru rolurile sale in filme ca "Monster" si "Mad Max: Fury Road", a avut o experienta aproape fatala pe platourile de filmare, in anul 2000. In timp ce filma pentru thriller-ul dramatic "The Yards", Theron a avut un accident terifiant care i-a pus viata in pericol. Intr-o scena intensa, Theron trebuia sa alerge pe o cale ferata, dar in timpul uneia dintre duble, gatul i-a fost prins intr-un cablu de otel.

Anne Hathaway 

Anne Hathaway, iubita pentru prezenta sa charismatica si pentru rolurile memorabile din filme precum "The Devil Wears Prada" si "Les Miserables", a avut parte de o experienta cumplita in timpul unei vacante in Hawaii, in 2014. In timpul unei zile linistite pe plaja, Hathaway a intrat in apa pentru a face o baie. Curentii oceanici puternici au luat-o prin surprindere si actrita, care a realizat ca este pe cale sa se inece, a inceput sa se zbata si sa strige dupa ajutor. Din fericire, un surfer local a observat lupta sa disperata cu valurile si a inotat rapid spre ea. A ajuns la Hathaway in timp util si a reusit sa o aduca in siguranta la tarm.

Orlando Bloom 

Orlando Bloom, cunoscut pentru rolurile sale din "Piratii din Caraibe" si "Stapanul Inelelor", a trecut printr-o experienta terifianta in 1998, cu mult inainte ca aceste filme sa il faca faimos la nivel international. Actorul a fost implicat intr-un accident care l-a lasat temporar paralizat si care i-a amenintat, nu numai cariera in plina ascensiune, dar si viata. Bloom se afla la o petrecere cu prietenii, cand a incercat sa urce pe o terasa inchisa cu o scara necorespunzatoare.Printr-un accident  nefericit, a alunecat si a cazut de la o inaltime de trei etaje. In urma caderii, Bloom si-a fracturat coloana vertebrala, suferind o accidentare grava care l-a lasat paralizat pentru o perioada de timp.

Eminem 

Eminem, a carui muzica si viata personala au fost adesea umbrite de controverse, a supravietuit unei experiente aproape fatale in 2007. Viata lui a fost la un pas de a lua o turnura tragica in urma unei supradoze de droguri. Eminem, pe numele sau real Marshall Mathers, a trecut printr-o perioada de dependenta de droguri in mijlocul carierei sale. In 2007, a ajuns in pragul mortii dupa ce a luat o doza aproape fatala de metadona. Intr-un interviu ulterior, a marturisit ca medicii i-au spus ca a fost la "doua ore distanta" de a muri. Experienta care l-a traumatizanta profund a marcat un punct de cotitura in viata si cariera lui Eminem.

Aceste povesti ne amintesc ca vedetele pe care le admiram si le urmarim nu sunt imune la pericolele acestei lumi.

Articole din aceeasi categorie