04.09.2023
Ultimele cuvinte ale reginei Elisabeta inainte de moarte. Sarah Ferguson a dezvaluit ce sfat i-a dat regretata suverana

Ducesa de York, care a fost casatorita anterior cu fiul reginei, printul Andrew, a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus regina Elisabeta a II-a inainte de a deceda. Sarah Ferguson a marturisit ca regretata suverana „s-a enervat cumplit”.

In cadrul podcastului Tea Talks with the Dutchess & Sarah, ducesa de York, care este cunoscuta drept Fergie, a impartasit cu fanii ei ultima conversatie pe care a avut-o cu fosta ei soacra. Aceasta a marturisit ca regina era suparata pe ea pentru ca nu era reala.

„Ultimul lucru pe care mi l-a spus regina a fost: „Fii tu insuti, Sarah”, a declarat Fergie, in varsta de 63 de ani. „Ea a vazut asta. S-a enervat cumplit ca nu eram eu insami. Acum pot spune ca sunt eu insami si ca sunt norocoasa ca m-am regasit”.

De asemenea, intr-un interviu pentru Good Morning America, Sarah a declarat ca s-a simtit „eliberata” dupa moartea reginei Elisabeta. „Nu stiu daca moartea reginei ma face sa cred ca acum pot sa ma exprim mai liber si sa spun tot ce am de spus, fara sa-mi fac griji ca o sa jignesc pe cineva. Sunt cu adevarat Sarah cea reala acum”.

Horoscop 4 septembrie 2023. Zodia pentru care toate planurile merg ca pe roate

Ducesa de York a sustinut intotdeauna ca a avut o legatura speciala cu regretata suverana. In luna martie a acestui an, Sarah a declarat pentru revista People ca regina, care a murit in septembrie 2022 la varsta de 96 de ani, a fost „idolul ei total”.

„Avea acest talent de a te face sa te simti in largul tau. A fost cea mai credincioasa persoana pe care am cunoscut-o vreodata. Stia pur si simplu ce sa faca si ce sa spuna. Stia cum sa-i faca pe oameni sa se simta bine. Nu a acceptat niciodata asta despre ea. Ea a fost idolul meu total.”, a spus Sarah. 

Dupa moartea reginei, Fergie i-a adoptat pe cei doi corgi ai suveranei, Sandy si Muick. Cei doi caini au fost cadoul pe care Sarah, impreuna cu printul Andrew si fiicele lor, printesa Beatrice si printesa Eugenie, i l-au facut reginei.

Dianna Rotaru nu va mai prezenta emisiunea „Gusturile se Discuta”! Afla cine ii ocupa locul, astazi la ora 21:00 - VIDEO

„Sunt icoane nationale, asa ca de fiecare data cand alearga dupa vreo veverita intru in panica”, a marturisit ducesa. „Dar sunt bucurii totale si mereu cand latra si nu este nimic prin preajma lor ma gandesc ca pe acolo trece regina.”

Articole din aceeasi categorie