01.05.2021
Anuntul insotitorului de zbor i-a lasat pe pasageri fara replica. Clipul s-a viralizat pe TikTok

Pasagerii unei curse aeriene pe o ruta interna din SUA au fost luati prin surprindere de mesajul insotitorului de zbor. Unii au ras, insa altii au fost de parere ca „asa ceva nu se face”.

Un insotitor de zbor din SUA are un mod unic de a anunta masurile de siguranta pe care trebuie sa le cunoasca pasagerii inainte de decolarea avionului. Barbatul a dat-o pe glume, pentru a-i destinde pe oamenii care se pregateau de un zbor cu emotii in pandemie.

Dupa ce i-a sfatuit sa-si depoziteze bagajele de mana sub scaune, insotitorul de zbor a continuat intr-o nota amuzanta.

Doamnelor, asta include posetele, pocketbook-urile, gentile de mana etc. Toate dedesubt. Si asta include gentile Gucci. Nu ne pasa daca este o geanta Gucci, tot sub scaun va ajunge. Mai ales daca este o geanta Gucci falsa. Pentru ca, atunci cand vom ajunge la 5.000 de picioare (1.524 metri – n. red.) altitudine, G-urile vor cadea, manerul se va rupe si veti ajunge in Philly (Philadelphia – n. red.) cu o geanta Ucci. Spuneam doar. Oricum, buna dimineata si bun venit la bord!”, a spus barbatul, spre amuzamentul pasagerilor. 

Vezi VIDEO mai jos!

Clipul a fost distribuit de aproape 20.000 de ori si a depasit un milion de vizualizari.

Utilizatorii de TikTok au comentat intens clipul, iar unii dezvaluit ca au si zburat in compania lui.

Daca insotitorii mei de zbor nu sunt ca el, atunci nu-i vreau”, a comentat cineva.

Insotitorii de zbor ca el ma fac sa-mi fie mai putin frica de zbor, oarecum, imi aduc alinare”, a scris altcineva.

„Aveti o idila?” Mesajul Nataliei Gordienko dedicat lui Filip Kirkorov, de ziua lui: „Apreciez fiecare secunda langa tine”

Articole din aceeasi categorie