26.09.2023
Anul acesta a fost unul generos la Pro TV! Iuliana Maranciuc a spus „DA”, in fata altarului: „Momentul a fost unul foarte frumos si emotionant” - VIDEO

Prezentatoarea stirilor de la pranz, Iuliana Maranciuc si tenorul Dumitru Mitu au spus da, in fata altarului. Afla ce emotii au trait dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Anul acesta a fost unul generos la Pro TV daca vorbim despre nunti, inca o prezentatoarea de la stirile Pro TV a spus da, in fata altarului.

Cristian Cebotari i-a cumparat sotiei o masina de lux! Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut Katy Black - FOTO/VIDEO

Plina de emotii, Iuliana a marturisit: „Am si suparat oamenii pentru ca am tinut in secret si la munca, desi nu ne-am dorit asta. Foarte multi ne-au intrebat de ce am tinut in secret, fiindca este taina cununiei si ea de fapt se face mirii si nasii. Noi am decis insa ca la acest eveniment sa fie si parintii cu surorile si fratii si cam atat. De ce in taina, pentru ca e taina cununii, asa ne-am gandit noi, asa am simtit noi, chiar daca cineva s-a suparat sper sa le treaca si sa ne inteleaga pentru ca este un eveniment mai mult al mirilor, nu este o petrecere, este un eveniment pentru mire si mireasa”.

Daca o sa aiba sau nu nunta mare cei doi, Iuliana a dezvaluit: „Initial, discutam cu Dumitru si spuneam ca o sa avem o nunta mica, dupa care am inceput sa numaram si sa spunem pe cine vrem sa avem alaturi la aceasta nunta si am spus ca daca nu depasim numarul de 500 de invitati e bine. Vrem sa-i invitam pe toti, inclusiv si colegii de la Pro TV, inclusiv si colegii din celalalt domeniu, vrem sa-i avem pe toti,sa fie o petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Doar ca cununia nu a fost despre asta, nu a fost despre multa lume si petrecere, a fost mai mult de suflet”.

Iuliana a povestit si cum au fost alesi nasii: „Asa s-au aratat stelele, noi aveam multe cupluri la care tinem si cu care ne intelegem bine, dar nu stiu, asa am simtit, asa au fost cateva evenimente, cateva intersectari si discutii cu ei. Iar intr-o seara am zis ca poate incercam cu Valentina si Cristian sa le propunem, iar Dumitru mi-a spsu ca exact la asta ma gandeam acum. Ne bucuram tare mult ca ei au acceptat si sper ca si ei se bucura ca au devenit nasii nostri si sper sa avem o relatie frumoasa de prietenie”.

Naista Adriana Babin a dezvaluit ce a costat-o cel mai scump in organizarea nuntii sale, dar si cate rochii de mireasa a purtat: „Este vorba de zeci de mii de euro” - VIDEO

„Momentul a fost unul foarte frumos si emotionant, sunt niste senzatii pe care nu poti sa le descrii si cununia este cu insemnatate foarte puternica pentru miri, cel putin noi asa am simtit, am avut foarte mari emotii ambii. Au fost cei mai, cei mai apropiati”, a mai adaugat Iuliana.

Articole din aceeasi categorie