26.09.2023
Cristian Cebotari i-a cumparat sotiei o masina de lux! Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut Katy Black - FOTO/VIDEO

Katy Black si-a vazut visul cu ochii! Sotul ei, Cristian Cebotari a surprins-o placut, acesta i-a daruit o masina si anume un Mercedes Benz GLS 450 4matic.

Momentul in care Katy a vazut pentru prima data automobil a fost filmat si publicat ulterior pe retelele de socializare.

„Am ramas fara cuvinte”, a scris influencerita pe Instagram, iar mai tarziu a adaugat si alte filmulete ce surprind momentul de neuitat.

„Eu mai nu am nascut. Eu sunt in soc daca sincer”, a spus Black intr-o conversatie cu Cristian, iar el a raspuns: „Ai meritat. Iata unde am fost astazi toata ziua”.

Miley Cyrus, schimbare dramatica de look. Dupa ce a fost blonda 10 ani, artista este acum bruneta - FOTO

Fiind si ei uimiti de cadoul pe care l-a primit Katy Black, internautii i-au scris mai multe mesaje de felicitare: „Bravooooo! Felicitari”, „Felicitari. Sa calatoriti mult si sa va bucurati de ea”, „Felicitari pentru aceasta bijuterie! La mai mult si la mai mare”.

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 460 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii, iar acum este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

Cum s-a schimbat viata Adrianei Babin de cand s-a maritat! Ce a povestit naista: „De cand sunt sotie imi place si mai mult sa...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie