19.01.2023
Dianna Rotaru - pregatita sa devina mama! Prezentatoarea PRO TV a recunoscut ca abia asteapta sa traiasca acest moment: „Acest sentiment se intensifica pe an ce trece” - VIDEO

Sar scantei la fiecare aparitie a sa. Energica si plina de viata, stie sa-si surprinda publicul de fiecare data. Interpreta si prezentatoarea PRO TV, Dianna Rotaru, care apropo este unica persoana care stie cine este Lola, a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. A dezvaluit secretul sau nu, dar si multe detalii din viata sa personala si profesionala, vezi in interviul de mai jos.

Intrebata de gazda emisiunii, Olga Tapordei: „Cine este Lola?”, Dianna Rotaru a raspuns: „Pai, hai sa intrebam publicul, pentru ca am primit foarte multe mesaje in care se spune ca semanam foarte tare. Hai sa lasam publicul pe valul intrigilor, pentru ca concursul Eurovision mereu vine cu surprize. Nu dau detalii, las loc de idei, comentarii, mesaje frumoase. Iar daca va fi nevoie, voi veni cu o conferinta de presa”. 

Vorbim de Eurovision, Dianna Rotaru a mentionat ca este impresionata de lista participantilor din acest an. „Evident ca Lola este o concurenta pentru toti cei prezenti, asa cum si ceilalti sunt concurentii Lolei. Imi place spiritul asta de aventura a tuturor artistilor care se avanta in acest concurs, pentru ca este unul de talie internationala si atunci iti dai seamana cat de mult artistul se pregateste, o face de la inceput, cu un subiect bine inchegat, bine pregatit, cu o melodie speciala. Sunt nerabdatoare sa vad cum se vor pregati toti artistii. Eu tin pumnii pentru toti”. 

Carla's Dreams si Nicole Cherry au lansat videoclipul la piesa „Din cauza ta”. Fanii, incantati: „Inca o opera de arta” - FOTO/VIDEO

Pentru interpreta, anul 2022 a fost unul extraordinar de frumos. „Am avut experiente inedite in vacantele mele. Am fost in peste cinci tari. Am ajuns si la Tbilisi, Londra, Paris, si in Grecia. A fost o lista a destinatiilor pe care le-am combinat si cu muzica, dar si cu spiritul meu de turist. Atunci cand merg acolo, ma inaripez si vin cu idei, cu energie si imi place starea pe care o traiesc atunci cand merg in calatorii. Pe langa asta, am lansat melodii. Parintii mei au facut 40 de ani de cand sunt impreuna, le-am dedicat melodia „Scumpii mei”, care se bucura de succes la evenimente si concerte. Am trait versurile acestei melodii, pe care le-am scris eu”. 

Ce tine de viata sa personala, Dianna Rotaru nu a spus multe detalii. „De obicei se intampla ca spalam rufele in fata publicului si dupa aia murdare nu putem sa le mai luam inapoi. Am zis ca mai bine imi tin rufele acasa si nu prea o sa dau detalii. Doar daca o sa vin gravida la emisiune si o sa anunt ca plec in concediu de maternitate. Cred ca asta va fi cel mai frumos cadou Dumnezeiesc pe care il voi primi eu in calitate de mama, pentru ca vreau sa traiesc sentimentul asta. Am finute, nepotei si sunt atat de fericita cand sunt cu ei si acest sentiment se intensifica pe an ce trece. Imi place sa lucrez cu copiii. Exista o atractie frumoasa, ei ma simt. M-am gandit ca voi putea atrage copiii mai mult prin niste proiecte pe care le voi lansa in 2023”. 

Vitalie Advahov si-a sarbatorit ziua de nastere! Cati ani a implinit muzicianul

De Revelion, Dianna Rotaru nu a dormit deloc. „Am umblat de la casa in casa, de la prieteni la prieteni, dupa care am mers intr-un local unde am cantat. Am mai stat si acolo la masa, ca nu puteam scapa. La 6 dimineata am fost invitata la ceai, iar la 9 dimineata am fost invitata la vin spumant. Revelionul meu a fost the best. E prima oara cand m-am culcat asa dimineata. Am dormit pe 1, cand trebuia de fapt sa fac niste lucruri, dar am preferat sa ma odihnesc, sa savurez din plin somnul pentru ca ne-am obosit mancand, cu atata bautura si povesti”. 

Profesia sa presupune o epuizare cronica. „Se intampla destul de des sa ma epuizez intens, ajung sa nu mai am puteri sa ma ridic din pat. Pur si simplu puterile sunt stoarse. Imi revin doar daca dorm sau daca citesc o carte, ascult o muzica, ceva care sa ma detaseze de toate activitatile. Ma mai ajuta si un masaj”. 

Articole din aceeasi categorie