19.01.2023
Sotul Danielei Costetchi - primele declaratii dupa ce s-au despartit: „Nu ne-am separat pentru ca nu ne mai suportam reciproc...” - VIDEO

Recent, Daniela Costetchi, in varsta de 25 de ani, cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, si sotul sau Catalin Soare s-au despartit. Despre acest lucru a anuntat bloggerita pe pagina sa de Instagram. 

La cateva zile de la separare, Catalin Soare la fel a decis sa vorbeasca despre acest lucru pe pagina sa de Instagram. 

Fiind intrebat de catre urmaritorii sai care a fost motivul principal din cauza caruia ei au decis sa se separe, Catalin a spus: „Vreau sa va spun ca nu ne-am separat pentru ca nu mai tinem unul la celalalt sau pentru ca nu ne mai suportam reciproc. Pur si simplu am ajuns in momentul in care am realizat ca ne consumam mult prea multa energie pentru a putea duce relatia asta in continuare”. 

De asemenea, Catalin a mentionat ca aceasta a fost o alegere buna.

De Boboteaza - reporterul PRO TV, Iulia Deliu, respecta traditiile! Vezi cum s-a scufundat in apa rece intr-un lac din capitala - VIDEO

„Pana la urma avem cate 25 de ani si avem o viata inainte si daca toata energia noastra ar fi dusa doar in partea aia, nu am mai face nimic cu viata noastra”, a marturisit tanarul.

Potrivit lui, cel mai important lucru acum este sa-i poata oferi fiicei lor, Leila, la fel de multa iubire, afectiune si atentie, incat micuta sa nu simta atat de mult separarea parintilor sai si sa poata trece mai usor peste asta. 

„Noi suntem maturi si putem trece mai usor peste asta. Cel care sufera este copilul. De aia, o sa facem tot posibilul ca ea sa nu simta aceasta separare. Eu stiu cum e, pentru ca am avut un divort in familia mea, cand mama a plecat de acasa. Atunci eu am suferit cel mai mult din viata mea. Cu toate ca am petrecut o viata prin spitale, momentul in care ea a plecat de langa mine m-a devastat. Nu vreau sa i se intample asta si Leilei si de asta vrem sa-i oferim la fel de multa atentie si iubire”, a concluzionat Catalin Soare. 

In toiul iernii Natalia Gordienko se odihneste in tarile calde! Vezi cu cine a plecat interpreta in vacanta

Daniela si Catalin s-au despartit si in vara anului 2022. Atunci, bloggerita a aparut pe retelele sociale in lacrimi, cu un mesaj emotionant. „Ne-am separat. Imi vine greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a scrie aceasta postare. Nu am poezii sau texte de Adio prin care sa va prezint situatia. Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri. E o decizie mestecata de un an de zile. Relatia dintre noi a devenit bipolara si nu ne mai face bine. Nu ne mai umplem cu energie, mai des ne stoarcem unul pe celalalt. S-a ajuns aici treptat, din mai multe motive pe care nu le voi enumera. Le vom tine pentru noi. Poate voi povesti totul intr-o carte in viitor, si de acolo veti afla povestea. Dupa multe ore de terapie oricum s-a ajuns aici”.

Peste ceva timp de la despartire, acestia s-au reunit. In luna iunie, tanara a fost ceruta in casatorie de catre Catalin intr-un loc pitoresc. „La momentul de fata acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi”, a spus atunci Daniela. Acum insa, se pare ca totul este sigur si cei doi nu se vor mai reuni. 

Carla's Dreams si Nicole Cherry au lansat videoclipul la piesa „Din cauza ta”. Fanii, incantati: „Inca o opera de arta” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie