09.09.2022
Anna Sedokova - silueta de invidiat! Interpreta a dezvaluit secretul cum a invatat sa manance mai putin

Anna Sedokova este mereu sincera cu fanii ei. Aceasta a recunoscut recent ca a adaugat cateva kilograme in plus si din acest motiv a decis sa tina o dieta echilibrata si sa faca sport.

Sedokova a reusit sa slabeasca 5 kilograme cu ajutorul alimentatiei corecte care se bazeaza pe reducerea numarul de calorii consumate.

Acum, vedeta continua sa duca un stil de viata sanatos. Acum cateva zile, Anna le-a povestit abonatilor sai ca a suferit din cauza supraalimentarii.

Nicolae Sulac ar fi implinit 86 de ani. Ce mesaj a publicat in mediul online fiica indragitului artist, Doina, cu aceasta ocazie: „Mi-e dor de tine...”

„Anna, cine este mai puternica? Tu sau mancarea? Pana acum s-a dovedit ca spaghetele. La un moment dat am mers pe principiu. Mi-am spus: „Este cu adevarat posibil ca cineva sa ma controleze?” Va sugerez sa va ganditi la un lucru. In timp ce credeti ca mancarea este singura bucurie a vietii, nu veti inceta sa mancati mult si nesanatos.”, a explicat Anna Sedokova.

Anna Sedokova este o cantareata, actrita si prezentatoare de televiziune ucraineana. Sedokova a devenit cunoscuta in 2002 ca membru al grupului de fete pop Nu Virgos, cunoscut in tarile CSI sub numele de VIA Gra si in care a fost poreclita Anya.

La doar 16 ani, are doua afaceri! Cristian Frunze creeaza cursuri pentru diferite domenii si deja stie exact ce isi doreste: „Vreau sa fiu milionar pana la 20 de ani” - VIDEO

Atat de emotionant! Mihaela Tabura a nascut. Vezi prima imagine cu bebelusul, dar si ce prenume au ales parintii pentru micutul lor: „Bine ai venit...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie