09.09.2022
Nicolae Sulac ar fi implinit 86 de ani. Ce mesaj a publicat in mediul online fiica indragitului artist, Doina, cu aceasta ocazie: „Mi-e dor de tine...”

Astazi ne aducem aminte de vocea de aur a neamului nostru pentru ca astazi marele maestru, Nicolae Sulac, ar fi implinit 86 de ani. Indragitul artist a ramas o legenda vie a folclorului romanesc, iar doinele sale sunt zestrea cea mai de pret pe care ne-a lasat-o. Sa ni-l amintim.

Nicolae Sulac s-a nascut la 9 septembrie 1936 in satul Sadac, raionul Cantemir.

Si-a inceput activitatea artistica in cadrul capelei corale „Doina”, iar mai tarziu a devenit solist in orchestrele de muzica populara „Mugurel” , „Fluieras” si „Lautarii”.

Atat de emotionant! Mihaela Tabura a nascut. Vezi prima imagine cu bebelusul, dar si ce prenume au ales parintii pentru micutul lor: „Bine ai venit...” - FOTO

Astazi, fiica artistului, Doina Sulac a publicat o postare pe pagina sa de Instagram care a fost dedicata tatalui sau.

„La multi ani tata. Esti mereu ingerul meu pazitor in viata.Vesnica amintire, mi-e dor de tine.”, a scris Doina, adaugand in descrierea textului si o poza de la mormantul lui Nicolae Sulac.

Camilla, noua Regina-consoarta a Angliei. De la amanta regala la "stalpul" lui Charles al III-lea

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

Articole din aceeasi categorie