22.11.2023
Anna Odobescu, primele declaratii despre divortul de Alexandru Vdovicenco, noua relatie si sarcina: „Demult s-au schimbat lucrurile, pur si simplu nu ziceam” - VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute gravidute ale momentului, Anna Odobescu a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acolo unde a povestit despre perioada frumoasa prin care trece la moment.

Intrebata de catre Anisoara Loghin cum se simte, Anna a raspuns: „Ma simt foarte bine, ma simt energica, plina de putere. Obosesc foarte repede, dar oricum, ma simt ok”.

De asemenea, Obobescu a explicat ca, de fapt, nu si-a ascuns sarcina de ochii lumii. „Pur si simplu nu au fost concerte, apartitii, pentru ce sa ascund, mai multi ascund la primele etape, cand nu stii ce va fi. Nu a fost niciun secret pentru nimeni, toti cunoscutii stiau, doar ca nu au fost aparitii undeva”, a spus interpreta.

Un nou succes! Echipa Beznos Studio, speakeri in cadrul Congresului „Global Permanent” din Kemer. Olga Beznos: „Important pentru noi este dorinta de a fi in top” - VIDEO

Cu un interval de 7 ani dintre prima si a doua sarcina, Anna a povestit ce emotii traieste la moment: „Imi amintesc prin ce emotii am trecut, dar totodata aceasta sarcina foarte mult se deosebeste de cea precedenta. Atunci erau alte frici, altfel si ma alimentam. Toxicoza a fost, nu pot sa zic ca nu a fost si a fost mai dura decat data trecuta, sau poate eu nu tin minte cum a fost data trecuta. A fost o perioada nu tare placuta, dar am si lucrat”.

„Cum a reactionat baiatul tau?”, la aceasta intrebare, Anna Odobescu a raspuns: „Cand inca nu i-am zis el parca simtea si mi-a spus: „Mamica, eu asa de tare as vrea un fratior”. Si peste ceve timp iarasi mi-a spus asta. Cand i-a spus noutatea cea mare la inceput a fost gelos. M-a intrebat: „Mamica, dar pe cine o sa iubesti mai tare”. Eu i-am spus ca nu pot sa diferentiez”.

Reactia unei femei dupa ce chelnerita a fost „prea prietenoasa” cu sotul ei. Mesajul scris pe nota de plata a devenit viral

Anna a recunoscut ca a divortat cu aproape 4 ani in urma de Alexandru Vdovicenco. „S-au schimbat lucrurile, de fapt, demult s-au schimbat lucrurile, pur si simplu nu ziceam. Nu te duci sa faci publicitate prin oras: „Eu am divortat”. De vreo 3 ani, degraba vreo 4. A trecut timp destul de mult. A fost destul de greu pentru cel mic, dar acum la moment sunt foarte fericita, implinita pentru schimbarile care au aparut in viata mea. Baiatul este foarte ok, a primit bine. Sunt prieteni”, a spus interpreta.

Articole din aceeasi categorie