22.11.2023
Un nou succes! Echipa Beznos Studio, speakeri in cadrul Congresului „Global Permanent” din Kemer. Olga Beznos: „Important pentru noi este dorinta de a fi in top” - VIDEO

Echipa Beznos Studio este tot mai buna in ceea ce face si anume, domeniul beauty. Echipa este acum la Kemer, Turcia la Congresul „Global”.

La eveniment sunt prezenti participanti din peste 20 de tari. „Toata echipa „Beznos Studio” suntem la Kemer, Turcia la Congres si Campionatul International. Echipa mea e in calitate de demo-speakeri si eu in calitate de prime-speaker si demo-speaker. La Congresul „Global” sunt participanti din peste 20 tari”, a mentionat Olga Beznos, specialista in micropigmentare.

Intrebata cum a reusit sa participe la congres in calitate de prime-speaker, Olga a raspuns: „Am reusit sa ajungem sa fim speakeri, prin multa munca si participari la campionate, perfectionari si foarte multe deplasari”.

Natalia Barbu - mai sincera ca niciodata! Care este cea mai mare frica a interpretei, dar si cand a plans ultima data si de ce - VIDEO

De asemenea, Olga Beznos a adaugat: „Important pentru noi este dorinta de a fi in top cu toate inovatiile din domeniu „Permanent make-up” si in general in domeniu beauty, de a iesi din zona de confort si a realiza ceea ce multi doar viseaza. Scopul este sa facem femeile mai frumoase si sa aducem incredere in domeniu beauty. Nu in ultimul rand pentru noi este cresterea si increderea personala”.

Totodata, intr-o postare pe contul ei de Instagram, specialista in micropigmentare, Olga Beznos a vorbit despre cat de important este sa-ti setezi anumite scopuri in viata.

 „Congresul din Kemer @global.permanent este un eveniment important pentru traineri si coach din domeniu beauty, in viata sunt trepte multe pe care trebuie sa le pasesti cate mai multe. Vrei schimbari si realizari atunci alege mai multe trepte. Da! Nu este usor, dar cand ajungi sus si te uiti in spate cate trepte ai trecut iti dai seama ca se poate si mai mult .De aceea, puneti scopuri si ridicati trepte mai multe in viata”, a spus aceasta.

Andreea Cuciuc si Oleg Spinu au sarbatorit balul bobocilor! Ce emotii au trait, dar si pe ce loc s-au clasat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie