21.11.2023
Reactia unei femei dupa ce chelnerita a fost „prea prietenoasa” cu sotul ei. Mesajul scris pe nota de plata a devenit viral

Oamenii care merg sa ia masa la restaurant, fie ca este vorba despre un fast-food sau un local select, isi doresc sa se relaxeze si sa aiba parte de o servire placuta. Dar nu in toate cazurile lucrurile decurg asa. O femei care s-a oprit impreuna cu sotul ei la un restaurant din Texas s-a ales cu un gust amar.

Femeia a considerat atitudinea chelneritei mult „prea prietenoasa” si i-a lasat un mesaj pe nota de plata. Angajata localului a fost surprinsa de ce i-a scris femeia si a postat in mediul online nota de plata, iar aceasta a devenit imediat virala.

Alaturi de fotografia cu mesajul lasat de clienta, chelnerita a scris: „Asa se intampla cand un cuplu viziteaza pentru prima data Sudul”.

Pe langa suma de 32,76 de dolari pe care cei doi soti o aveau de platit, nota de plata arata si un mesaj pe care femeia il scrisese in chenarul pentru bacsis: „Nu-i spune sotului meu scumpule”.

Nota de plata/ Foto: Reddit

Utilizatorii au analizat postarea chelneritei si multi au sustinut ca ea nu flirta cu barbatul femeii, ci este modul in care ospatarii din Texas isi arata ospitalitatea. De asemenea, unii dintre utilizatori au considerat ca femeie a folosit acest lucru ca scuza pentru a nu lasa bacsis. 

„Locuiesc in Texas si ar fi ciudat daca chelnerita nu ti-ar spune scumpule sau draga”, a scris un utilizator. „Cred ca acea persoana nu a avut intentia sa lase bacsis si doar a cautat o scuza”, a comentat altul.

Articole din aceeasi categorie