17.10.2024
O revistă de top de la noi a împlinit 10 ani! Cum au marcat invitații aniversarea, dar și ce dress-code au avut - VIDEO

Aristocrați la un bal vienez - așa s-au simțit invitații la aniversarea de 10 ani a unei reviste de la noi. Toată lumea s-a îmbrăcat la patru ace și a avut parte de muzică bună și atmosferă de vis. Care a fost dress code-ul evenimentului, dar și cine au fost invitații, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Avem un eveniment foarte deosebit, cu o tematică foarte frumoasă pentru că, de 10 ani revista o fac eu, Irina Gureeva. De-a lungul acestor ani am schimbat foarte multe la revistă. Ea este mândria mea, este foarte frumos să lucrezi cu oameni care sunt frumoși la chip și la suflet. Este un jubileu foarte frumos și sunt mândră că am ajuns astăzi aici”, a spus Irina Gureeva, director general al revistei.

De aceasta dată, la frumoasa aniversare de 10 ani, Irina Gureeva a organizat petrecerea într-un stil mai deosebit. „Am fost în primăvară în Viena pentru prima dată și am rămas îndrăgostită de acest oraș. Plus, restaurantul în care am organizat evenimentul este cu tematică aristocrată. Am decis să facem un bal vienez la Chișinău. Cred că ne-a ieșit”, a mai notat Gureeva.

Ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana la aproape trei decenii de la moartea ei

10 ani de rebranding s-au petrecut alături de oameni speciali. „Eu cu Irina suntem prieteni. Demult ne cunoaștem. Vreau să-i doresc să aibă putere pentru că, este foarte greu ceea ce face”, a menționat Pavel Stratan, interpret.

„Am momente frumoase de la evenimente și acesta este unul dintre ele. Sper că o să fie totul frumos, ca de obicei. Este o zi importantă și pentru mine deoarece, fac o prelansare de album”, a explicat Katy Rain, interpretă. „Este la ordinea zilei la mine în cabinet (revista) pentru că, sunt pe coperta ediției precedente. Am avut cea mai frumoasă experiență cu Irina și cu întreaga echipă a revistei”, a adăugat Mihaela Ungureanu, femeie de afaceri.

„Sunt pe coperta revistei. Am primit oferta Irinei, care a fost foarte tentantă”, a spus Nadejda Goncear, femeie de afaceri.

Gazda evenimentului a reușit să impresioneze și de aceasta dată, iar părerile au fost doar PRO. „Ideea este superbă, o atmosferă fantastică”, a menționat Katy Rain.

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în Buenos Aires. Artistul avea 31 de ani

Dress-code-ul evenimentului a fost unul deosebit, iar ținutele fabuloase ale invitaților au impresionat. „Nu mi-a luat mult timp. M-am gândit că o să fie cel mai potrivit să îmbrac această rochie. Unde dacă nu la PROMO să vin în așa rochie?”, a notat interpreta Sasha Letty.

SURSA FOTO: FACEBOOK; INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie