28.11.2022
Aniversare de neuitat la 26 de ani! Vezi cum si-a sarbatorit Johy Davis ziua sa de nastere, dar si ce tinuta extravaganta a purtat - VIDEO

Recent, interpretul si bloggerul Johy Davis a fost omagiat, iar cu aceasta ocazia el a organizat o petrecere la care au fost invitati cei mai apropiati prieteni ai sai.

Fiind mereu activ pe retelele de socializare, Johy nici de aceasta data nu a ezitat sa posteze pe Instagram cele mai memorabile momente din cadrul aniversarii.

Si pentru ca ii plac tinutele extravagante, acesta a purtat un look ce a atras toate privirile invitatilor.

La 10 ani, O Seara Perfecta a organizat o sarbatoare de milioane! Vezi primele imagini de la eveniment - GALERIE FOTO

Acesta a purtat un costum alb cu elemente aurii, dar si o camasa neagra din satin. De asemenea, pantofii acestuia s-au remarcat datorita felului sau deosebit de a fi.

La petrecerea care a avut loc in cadrul unui restaurant din Chisinau, au fost prezenti cei mai apropiati prieteni ai lui. Printre acestia s-au numarat interpretii Valeriu Cornea si Diana Stoica.

Moza, sotia emirului Qatarului. Cine este femeia iubitoare de lux, care priveste de sus fotbalul mondial

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Chiar daca ambii sunt luptatori, in casa lor predomina armonia! Luptatoarea Anastasia Nichita - in premiera la TV alaturi de iubitul sau: „El a fost cel care m-a sustinut cel mai mult inainte de a pleca la campionatul mondial” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie