25.05.2022
Anisoara Loghin s-a teleportat in copilarie! Iluzionistul Garry Cozma a uimit-o si i-a trezit sentimentele demult uitate: „Vreau sa organizez un turneu national pentru toti copiii din Moldova!” - VIDEO

Garry Cozma a fost invitat la emisiunea O Seara Perfecta, unde a adus cu el magia la propriu. In cadrul emisiunii, iluzionistul a prezentat cateva trucuri magice si a reusit sa o uimeasca pe Anisoara Loghin. 

„Sunt bine, fantastic, frumos, destept si modest”, a mentionat Garry. 

Pentru iluzionist, pandemia a fost dura. „M-a bagat in diferite chestii, in taxi. Am iesit din ele definitiv si nu ma mai intorc in ele niciodata. Dar nu vreau sa vorbesc despre asta, caci este trist. Mai bine vorbim despre ceva mai vesel”. 

Mereu stilata si eleganta! Vezi care sunt cele mai memorabile si reusite tinute ale Maiei Sandu, presedintele Republicii Moldova - FOTO

De curand, Garry Cozma a creat un spectacol superb pentru copii. „Probabil prin august, septembrie organizam un turneu national, impreuna cu echipa mea. Exista sate in Moldova, unde copiii nu au vazut trucuri de magie niciodata in viata lor. Aici este vorba si de caritate si de mai multe lucruri. Deja ramane sa vedeti”. 

Anatol Durbala a implinit 52 de ani! Vezi imagini rare cu actorul publicate de sotia sa, Olesea Svecla in mediul online: „La multi ani, Durbic!” - FOTO

In continuare, iluzionistul a aratat cateva numere magice. A urmat veselie, uimire si multe zambete in platoul serilor perfecte. 

„Pentru copii, de fapt, nu am trucuri cu carti, pentru ca am observat ca ei se plictisesc peste 15 minute”, a mentionat Garry. 

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie