24.05.2022
Anatol Durbala a implinit 52 de ani! Vezi imagini rare cu actorul publicate de sotia sa, Olesea Svecla in mediul online: „La multi ani, Durbic!” - FOTO

Pentru ca astazi este o zi importanta in familia celor doi actori, Olesea a decis sa publice un mesaj emotionant, dar si cateva fotografii cu sotul sau.

„La multi ani, Durbic! Si fara sa scriu ceva tu stii cat de mult noi te iubim.”, a scris actrita si a lasat ca fotografiile sa vorbeasca de la sine.

Nu doar canta, dar si compune versuri! TOP 5 piese pe care Irina Rimes le-a scris pentru alti artisti - VIDEO

Si Anatol a venit cu un mesaj la aniversarea celor 52 de ani. „Atunci cand ai convingerea ca s-a terminat, totul abia incepe!”, a scris actorul intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram.

Nici internautii nu au uitat sa-l felicite pe actor: „La Multi Ani sanatoti, fericiti si implinit.”, „La multi ani dnu Anatol Durbala! Sanatate si realizari in toate ! Aveti o familie foarte frumoasa.”, „Cer senin si numai bucurii sa va inconjoare mereu.”, „La multi ani domnule Artist, Regizor, Profesor, Tata, Fiu, Sot, Frate, Prieten, Cetatean! Sa traiti, sa creati, sa cresteti, sa iubiti, sa fiti iubit!”

Tatiana Heghea, emotionata pana la lacrimi! Interpreta a fost externata din maternitate si intampinata de familia ei frumoasa: „Faceti cunostinta cu Tiberius-Alexander, fiul nostru!” - VIDEO

Anatol Durbala este un actor, regizor si profesor universitar din Republica Moldova. Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Articole din aceeasi categorie