11.07.2022
Angelina Jolie, topita dupa fiica ei! Frumoasa actrita a trait concertul Maneskin de la Roma prin ochii adorabilei Shiloh - FOTO

Angelina Jolie este o mama cool. Starul din „Maleficent” a mers impreuna cu Shiloh la un concert Maneskin, la Roma. Actrita nu si-a putut lua ochii de la simpatica pustoaica in timp ce aceasta isi urmarea trupa preferata. 

Castigatoarea premiului Oscar, in varsta de 47 de ani, a petrecut momente speciale alaturi de adolescenta de 16 ani sambata, la concertul trupei italiene. In fotografiile de la Circo Massimo, Jolie parea ca traieste show-ul prin ochii lui Shiloh.

Shiloh Jolie-Pitt este pasionata de muzica si dans. Luna trecuta, un videoclip in care fiica Angelinei dansa pe piesa „Vegas” de la Doja Cat, single de pe coloana sonora a filmului „Elvis”, a devenit viral.

De dragul Shakirei, Gerard Pique si-a parasit amanta

„Sunt grozavi”, declara Angelina Jolie, anterior, int-un interviu cu People, despre cei sase copii ai ei, adaugand ca „bunatatea lor este tamaduitoare pentru mine”.

Jolie si Shiloh au mai calatorit impreuna anul acesta si in Cambodgia. „Cateva zile in Cambodgia printre oamenii calzi de aici si simt cum sufletul meu isi revine. Aceasta a fost intotdeauna o tara speciala pentru mine si familia noastra”, scria Angelina in februarie pe Instagram.

E frumoasa foc, dar considera ca aceasta trasatura i-a adus si probleme. Marturisirile unui model: ”Oamenii nu te iau in serios!”

Angelina Jolie a adoptat primul ei copil, pe Maddox, din aceasta tara in 2002. A creat apoi Fundatia Maddox Jolie-Pitt, prin intermediul careia desfasoara activitati filantropice impreuna cu fiii si fiicele ei.

Starul din „The Eternals” are sase copii cu Brad Pitt: Shiloh Nouvel, gemenii Vivienne Marcheline si Knox Leon, Maddox Chivan, Pax Thien si Zahara Marley.

Articole din aceeasi categorie