11.07.2022
De dragul Shakirei, Gerard Pique si-a parasit amanta

Fotbalistul spaniol Gerard Pique, in varsta de 35 de ani, si-a parasit amanta pentru a se intoarce la Shakira. Despre acest lucru scrie portalul Marca.

Dupa cum a devenit cunoscut, sportivul planuia deja sa-si construiasca viata alaturi de noua lui iubita si chiar a prezentat-o copiilor. Insa, pe neasteptate, Pique a pus punct relatiei sale cu iubita lui pentru a se impaca cu mama fiilor sai, Sasha si Milan. 

Sursele apropiate ale cuplului spun ca fotbalistul incearca sa repare totul si sa se impace cu cantareata columbiana Shakira prin intermediul avocatilor. Artistul este gata sa faca orice pentru a ajunge la un compromis. Insa, tot ce face este de dragul fiilor lor, care inca sunt minori. 

Care sunt motivele pentru care barbatii sunt de fapt atrasi de femeile mai in varsta decat ei! Vezi rezultatele unui sondaj la acest subiect - FOTO

Pique si Shakira nu se pot intelege cu privire la locul unde vor locui copiii lor. Sportivul vrea ca el si Shakira sa ramana la Barcelona. Insa cantareata planuieste sa se mute cu ei in Statele Unite ale Americii. 

Tatal jurnalistei si prezentatoarei, Oprah Winfrey, s-a stins din viata. Afla care a este motivul decesului

Shakira si Gerard Pique s-au despartit in aceasta vara, dupa mai bine de 10 ani de relatie. Cuplul nu este casatorit oficial, insa au doi copii. 

Articole din aceeasi categorie